Oj vad det händer mycket just nu! I måndags, samma dag som jag åkte till Dalarna, fick mamma och pappa en jättefin lägenhet. Nu ska de bara sälja huset också och sen flyttar de. Det känns jättekonstigt att ens barndomshem ska säljas, lite ledsamt liksom. Bye bye flickrum liksom. I tisdags väcktes jag av ett samtal från Tunabyggen och fick reda på att jag och Sampo har fått lägenhet. En tvåa på 53,5 kvadrat som ligger relativt centralt och har bra hyra. Så sjukt skönt att veta att man har någonstans att bo när vi flyttar! Nu är det verklighet helt plötsligt.

#1 - - Emy:

Det ser ju jättebra ut, och balkong är ju toppen! Jag planerar också att flytta vartefter, men det är ju det här med ködagar alltså!

#2 - - hanna:

Emy: Ja, jag gillar planlösningen på den här lägenheten mycket bättre än den vi har nu! Och ja, ködagar är ju alltid haken.

#3 - - Milla:

Får man fråga vad hyran ligger på?

Jag och killen funderar också på att byta stad och det vore intressant att ha ungefär ett hum om hur priserna ligger :)

#4 - - hanna:

Milla: Absolut! Hyran är 4040 i månaden, och det är en av de billigare tvåorna jag sett i Blge!

#5 - - Jonna:

Vad roligt att ni fick lägenhet så snabbt :) Vart i Borlänge ligger den?

Och vad är det jag hör, ska peter och marie också flytta? Stannar dem kvar i borlänge eller flyttar dem till falun? Spännande. Vad mycket som händer.#6 - - hanna:

Jonna: Jag vet, superroligt. Vår lägenhet ligger på Vallgatan, på Bullis med andra ord! Mamma och pappas lägenhet är också i Borlänge, men nere på stan, i de där gamla renoverade husen mellan Wasabryggeriet och Frälsningsarmén. En supermysig vindsvåning har de lyckats få, är så avis!

#7 - - Jonna:

Så spännande. När har ni fått tillträde till eran lägenhet då? Men då bor du ju relativt nära till mamma och pappa i alla fall. Cykelavstånd :P Men hur är det med brorsan då? Flyttar han med till stan, eller han kanske har flyttat hemifrån till och med? :)Angående proactiv så kostade det ca 600 kr. Då var det produkterna, frakt och fakturaavgift! :)

#8 - - hanna:

Jonna: 1 juli flyttar vi in (på din födelsedag med andra ord!), perfekt eftersom vi blir av med lägenheten i Sthlm sista juni! Victor flyttar med till stan till att börja med, men i han har sökt till program i i andra städer till hösten, så han flyttar nog kanske då!Hm, kanske får vänta på födelsedagen och önska mig om du tycker att det är något att ha sedan när du provat ;)