Lockigt är en underdrift

Nu har det ekat tomt i bloggen ett tag. För en gångs skull beror det inte på att det inte har hänt något, utan att jag har haft väldigt fullt upp. Försöker hinna med att umgås med familjen, loppisfynda, hjälpa mamma med det ena och det andra, plugga och skriva Script Frenzy. Så mycket jag vill göra men dagarna räcker inte till! På lördagskvällen åker jag tillbaka till Stockholm i alla fall.

Idag permanentade mamma mitt hår, för första gången på snart tre år! Det blev helt okej, om än lite väl lockigt på vissa ställen och lite för rakt på andra. Men det duger. På förpackningen stod det att det skulle ta två timmar. För oss tog det 5 timmar. Bodde jag i USA hade jag säkert kunnat stämma jävlarna!


Luggen behöver klippas men det får jag göra imorgon.
Batman

Batman tycker att du är snygg!

Vickan

Det ser ut att ha blivit superfint i alla fall! :D

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!