Din musik är mord - även vid låga volymerFrån Aftonbladet.

Citat: "Jag förstår inte hur det kan vara en ursäkt för att göra abort. Men jag har inte själv varit i den positionen så jag kan inte avgöra det". Åh Biebster, håll käften, snälla. Jag hade precis börjat tycka att din musik var trevlig (tack vare senaste Glee-avsnittet såklart) but you just went and undid everything. Jag skulle säga att din musik är mord - även vid låga volymer.

(Hittade artikeln via untzing Linny)
Jenny

Argh, denna ettriga lilla rövfinne alltså. Han borde sluta prata om saker han verkligen inte ens vet något om. Och idag var han med i dagens CSI, hatar sånt.

Linnea

Så sjukt stört uttalande. AAAAAHhhhhhhh

Emy

Haha, han är verkligen helt dum i huvudet. Jag hatade honom redan när han sa att han var sin generations kurt cobain, men det här tar ju priset. Fattar inte att inte hans pressmänniskor sätter en stor fet tejp över hans mun, alltså.

Alex

Det här fick mig ju inte alls att tycka ännu mindre om herr Bieber, nejnej.

Rannva

Just nu undrar jag hur han någonsin skulle kunna vara i positionen att bli våldtagen och bli på smällen av sagd våldtäkt. Snacka inte om saker du inte förstår Bieber!

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!