Den här tjejen, Louise, blev precis kallad "way overweight" av en fotograf... Fyfan vad jag blir förbannad. Och så påstår modebranchen att de inte aaalls har något ansvar för sjuka ideal och ätstörningar. Och nu säger fotografidioten att "she needs to loose weight". Jävla idiotfotograf. Hoppas att hon aldrig mera får jobb.

Tänk på alla tjejer som tittar på det här programet, och ser ut som Louise, och nu kommer tro att även de är way overweight. Säger det inget om hur sjuk och skadlig branchen är, när normalviktiga tjejer får höra att de är overweight? Att normalviktigt, hälsosamt och smalt inte duger, för det måste vara ännu smalare för att få plats på en catwalk.

Kokar inombords.04.23 - 05.50 i klippet är det som är relevant för inlägget.
Kommentera 5

Helgledigt

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Det blev visst lite helguppehåll här. Igår plockade jag massa gula kantareller och idag vägrar jag lämna soffan, för det är Top Model England-maraton på trean. Hopp!
Kommentera 2
Åh jag har så svårt att bestämma mig vad jag vill ha för brudklänning. Jag slits mellan en hellång empireskuren klänning med lite bohemisk känsla och en kortare klänning i 50-talsstil. Tur att jag har ett tag på mig att fundera. Det är lite mindre än ett år kvar till bröllopet!

(Alla klänningarna och bilderna är från Runda Rut)
Kommentera 9
Visa fler inlägg