Den här tjejen, Louise, blev precis kallad "way overweight" av en fotograf... Fyfan vad jag blir förbannad. Och så påstår modebranchen att de inte aaalls har något ansvar för sjuka ideal och ätstörningar. Och nu säger fotografidioten att "she needs to loose weight". Jävla idiotfotograf. Hoppas att hon aldrig mera får jobb.

Tänk på alla tjejer som tittar på det här programet, och ser ut som Louise, och nu kommer tro att även de är way overweight. Säger det inget om hur sjuk och skadlig branchen är, när normalviktiga tjejer får höra att de är overweight? Att normalviktigt, hälsosamt och smalt inte duger, för det måste vara ännu smalare för att få plats på en catwalk.

Kokar inombords.04.23 - 05.50 i klippet är det som är relevant för inlägget.
#1 - - Visselpaj:

Vansinnigt, det är vad det är.

#2 - - elinalexi:

Hejsan:)

Jag såg detta idag på min lunchrast och jag satte nästan gurkan i halsen när tanten sade den kommentaren! De skulle aldrig tagit med det i programmet för det första, för det andra hoppas jag många "andra viktiga människor" såg det här likså och aldrig aldrig igen anställer denna fotograf! Kokar jag med!

#3 - - den rabiata orakade flat-feministen Fanny:

Herregud vad efterblivet.

#4 - - Anonym:

Blev sjukt upprörd när jag såg det. Haha, men det skumma är att jag sett flera avsnitt men inte alls tänkt på det, så kommer syrran och säger, men titta hon är ju plus size-modell och jag ser det inte förrän efter hon kommenterat. Jag tyckte hon var snyggast av alla tjejerna, dessutom!

Nej, blir sur när modeindustrin försöker tvinga på oss normer och ideal. Det är som att vi måste cutta i oss själva för att komma i kläder, när det borde vara tvärtom och kläderna borde göras större!

#5 - - Alice:

Såg också det och blev så arg. Hon är ju smal, för helvete.