Åh jag har så svårt att bestämma mig vad jag vill ha för brudklänning. Jag slits mellan en hellång empireskuren klänning med lite bohemisk känsla och en kortare klänning i 50-talsstil. Tur att jag har ett tag på mig att fundera. Det är lite mindre än ett år kvar till bröllopet!

(Alla klänningarna och bilderna är från Runda Rut)
#1 - - Klara:

Den nedersta är ju supergullig!

#2 - - Cyklis:

Fina, fina, fiiina! Speciellt de två sista tycker jag. Den andra var ju fantastiskt fin! Suuuperfin :D

#3 - - den rabiata orakade flat-feministen fanny:

Jag tycker att hellångt är fint.

#4 - - T:

Så himla fina klänningar!! Jag gillar speciellt de två nedersta. Hur snygga som helst. Jag hoppas att du fortsätter blogga jättemånga år till så jag kan få läsa om ditt bröllop! :)

#5 - - hanna - happy happy fangirl:

T: Jag har bloggat i sex år här och tänker lätt blogga lika länge till... ;) Och det är knappt ett år kvar till bröllopet och så länge tänker jag då blogga i alla fall!

#6 - - Annie:

Du skulle passa i alla :-) Personligen tyckte jag att den förtsta & sista var läckrast av dem på bilderna.

#7 - - Emma says style, love & rock and roll.:

åh jag förstår det. Jag skulle nog välja femtiotalsskurningen - bara för att den sååå otroligt ofta är supersmickrande. Men så har man empireklänningen som gör så att man ser ut som en gudinna...eh jag tar tillbaka det - jag har ingen aning om vad jag skulle välja, haha, tur du har ett år på dig som sagt!

#8 - - Ann-Charlotte:

Första och andra e mina favoriter :) Men det beror ju på vad för bröllop man ska ha också. Den andra är roligare att dansa i, är det sommarbröllop kan det vara skönt med bara ben också! Men man får jättemysig känsla med långklänning, som om man är en gudinna som flyter fram :) Lättare att sitta i också. Eeeh blev du klokare nu?

#9 - - Miran-mansgris och kvinnoförtryckare på heltid:

Andra och tredje, men jag tror det andra skulle sitta bäst på dig ^^Se till att ha bröllopet så jag kan åka tillbaka till Schweden och vara med. PÖSSSSSSS PÅ RUMPAN