Världens godaste räkostsoppa!

Ett av mina favoritrecept för soppa är det här superenkla receptet på kräftsoppa. Fast jag byter ut kräftosten mot räkost och skiter i att slänga i räkor/kräftskjärtar (eftersom de blir lite för gummiaktiga för min smak) och kör turkisk yoghurt istället för creme fraiche och har i lite lite chili också. Så jävla gott!


Luktar så galet gott att laga också!


Innan man har i yoghurten och räkosten!


Nästan färdig soppa..... Åh hungrig, nu ska jag äta (ja, jag bloggade medan den kokade)!


Lite mer av köket!
Jonna

Det är verkligen ett superbra recept på världens mumsigaste soppa!! Jag använder också räkost och brukar toppa soppan med några rökta, handskalade räkor. Dessutom mixar jag soppan slät :D

Klara

Alltså, helt sjukt! Jag gjorde exakt samma soppa igår! :D

hanna

Klara: Woah, like, food twins!

Annie

Jättemysig matplats!! :-) Älskar folk som vågar ha lite färg på väggarna och inte bara vitt, vitt, vitt...

hanna - happy happy fangirl

Annie: Faktum är att jag faktiskt funderar på att måla om väggen vit. Den blå färgen ser fin ut på bild, men i verkligheten är den rätt ful.

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!