Luxxie

oh, fint! Gillar verkligen ljusfat eller vad man ska kalla det, hoppas du hittar en silver ren, det vore ju verkligen pricken över i:et :)

caroline

om du inte hittar någon så finns det säkert i nån leksaksaffär. täck i lim och doppa i silverglitter, eller måla i silver bara!

IG

https://stockmann.com/p/sv/Pentik-Petra-ren-19-cm/23166

En sån här ren har jag i mitt fönster, och är otroligt vacker! Synd att de verkar vara så dyra. Köpte min på en finlandsfärja för 150 kr.

Den skulle passa väldigt bra i ditt arrangemang.

Klara

Jättefint! :)Här finns en silverglittrig ren.

http://www.ahlens.se/inredning/jul/dekorera/index.html#showAllJag köpte en vitglittrig, den skulle också vara fin tycker jag! :)Maggie May

Jag har TVÅ silvriga renar här hemma. De är helt perfekta och passar att ha ståendes framme hela året om. Köpte dem på Jysk förra året. Vet att de kan finnas kvar hos vissa butiker. Skynda skynda!

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!