Det är efter sådana här utekvällar som man känner att man blivit äldre. Det man skulle ha pallat utan att bli det minsta slut och trött förut känns nu som ett jävla maraton i fest. Det blev himla kul, men nu vill jag gå i ide i ett år innan jag går ut igen. Men om två veckor ska jag iväg på en nära väns 20-årsfest utomstädes, så jag hoppas att jag hämtat mig till dess i alla fall. Nu ska jag dö lite framför teven igen.
Kommentera 0

Fjortispepp

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Ikväll ska jag på fest och sedan ut på krogen för första gången på typ ett år. Känner mig som en fjortis, så pepp är jag på kvällens äventyr.

Nån timme senare:

Och sen blir man bara så opeppad. När lägenheten är så varm att man svettas så att limmet till lösögonfransarna losnar (seriöööst det är oktober, varför är det bastu i lägenheten??). Trött och inte alls sugen. Men vi kör ändå. Sådana här kvällar brukar bli bra trots att de börjar dåligt.
Kommentera 3
En reklam som jag har stört mig på ett bra tag nu är Proactivs lååånga reklam som går på flera kanaler just nu. Proactiv är ett medel mot finnar och ett flertag kändisar medverkar i reklamen. Det är Justin Biebers medverkan som stör mig, då han står för det bevingade citatet "getting zits is incredibly uncool". Jag är inte ett fan av the Biebster sedan tidigare och jag känner ju att det här fick honom att framstå som en riktigt douchebag.

Större delen av Biebers fankrets är flickor i tonåren. Detta är en grupp som vanligtvis brukar ha finnar. Jag undrar hur det känns då att få höra sin stora idol och säkert stora tonårscrush säga att finnar är "uncool". Vad sänder det för jävla budskap? Att man inte duger som man är. Att ens coolhet (och därmed ens värde) ligger i hur ens hy ser ut. Jag tycker Biebers citat är otroligt ansvarslöst och att man borde veta bättre då man är en förebild och idol för många i tonåren. Nu kanske det är en del av ett manus som skrevs åt honom, men man kan ju säga nej. Det är ju inte som att han behöver reklamintäkterna för att överleva.

Att få finnar är inte "uncool", men däremot är att försöka sälja produkter genom att klanka ned på större delen av sin fankrets är jävligt uncool.
Kommentera 13
Visa fler inlägg