En bra dag

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Jag verkar ha tagit lite semster. Här i Borlänge är det SKITVARMT just nu, jag menar typ sommarvärme. Gick ut med jacka idag och fick typ en värmechock. Idag äventyrade jag och Fjanto till stan och käkade thaibuffe (obegränsat med sushi!!!!), hämtade ut H&M-paket (jag beställde innan jag blev förbannad på dem och kände mig som en hycklare när jag gick runt med paketet på stan idag) och hyrde film (Arctic Blast, katastroffilm YAY!!). Vi har inte hyrt film på typ ett år, så det var lite roligt. Det är lite speciellt att vandra runt i en hyrbutik och inspektera hyllorna.

Nu hoppas jag bara att jag ska hitta något att bli förbannad på snart, så jag får lite bloggpower igen. När det är soligt, livet känns nice och Fjanto är ledig så känns det svårt att komma i "skriva blogginlägg"-mode, som vi kan kalla det. Får försöka hitta något att störa mig på och arbeta upp lite frustration.
Kommentera 2
Kommentera 2
Besökte ännu en mörk avdelning på internet: H&M's webshop för tjockismärket BIB, dit mode kommer för att förmultna. Höstkollektionen såg faktiskt helt okej ut, bättre än på länge. Fast då har man ju bara haft bajs i tygform att jämföra med tidigare. Hur som helst hittade jag en jättefin cardigan, som jag faktiskt kände igen från deras "vanliga" kollektion. Nästan precis samma. Bara det att den är 100 fucking spänn dyrare på BIB än på "vanliga".Och då undrar jag ju givetvis... varför? Har de fått för sig att tjocka är rikare än smala? Vet de inte att vi köper godis och semlor för alla våra pengar och således har mycket lite kvar till kläder? Nämen alltså, jag förstår ju att det kostar mer att göra produkten i större storlek, det går ju åt mer tyg. Men att det går åt så jävla mycket tyg att en prisökning på 100 kronor är motiverat, det tvivlar jag faktiskt på. Om de inte använder typ silke direkt utbajsat från silkeslarvens och jag känner ju att det är lite långsökt.

Så varför?
Kommentera 8
Visa fler inlägg