Lugnt firande i år. Ätit gott (är så mätt att jag smäller av) och nu ska vi nog spela lite eller kika på film. Vi är båda dunderförkylda så vi tar det extremt lugnt. En fin klänning har jag i alla fall fått på mig, även om det inte riktigt väger upp min snoriga näsa och mitt otvättade hår...
 
 
Gott nytt år på er hur som helst, kära läsare!
Kommentera 1

År 2012

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Delar av här listan har jag fyllt i varje år sedan jag började blogga år 2005. Den var rätt töntig och sa egentligen inget spännande, så jag la til lite frågor för att få lite mer substans för något år sedan. Här kommer den i alla fall, en sammanfattning av år 2012 som var fint, fult, jobbigt och fantastiskt på samma gång.
 
Årets musik:
Det här är alltid svårt för att jag är så himla himla spretig. Men lite nytt kanske jag har upptäckt? Upptäckte hur bra Rihanna egentligen är och började lyssna lite på sådan där konstig musik som Fjanto lyssnar på, fast bara lite. Det var ett blandat år. Country, pop, indie, elektroniskt, house och typ massa film soundtrack.

Årets bästa låt:
Levels med Avicii kanske? Dör fortfarande för att den är så bra. Eller kanske Euphoria med Loreen. Tycker på riktigt att den är helt fantastisk. Eller så är det kanske Born to die med Lana Del Rey. Svårt att svara!

Årets bästa film:
Jag tyckte att The Avengers var riktigt jäkla asbra. Nog den bästa jag sett i år!

Årets bästa bok:
Size 12 and ready to rock, skriven av Meg Cabot. Det här året behövde jag verkligen jättemycket rolig och spännande chiclitdeckare och det var vad Cabot levererade. Gillade först volymen av The New 52 Batgirl också, ruskigt bra och välskriven.

Årets bästa tv-serie:
Åh vad svååårt! Av de som jag sett sedan länge, sedan innan år 2011, är det nog Pretty Little Liars, men av de nyare är det Suburgatory, Hart of Dixie och Drop Dead Diva. Asbra och lättsmälta.

Årets snyggaste:

Jag och Fjanto.
 

Årets viktigaste händelse:
Att jag gifte mig med Fjanto den 21 juli!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
  • Gifte mig!
  • Firade jul i London
  • Köpte transperanta blusar och tighta kjolar
Har du några nyårslöften?
  • Skriva!
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Tror det. Fast i bebisväg är det största att jag får någon dag sedan fick reda på att min bästa vän ska bli mamma i juni. Börjar nästan grina bara jag tänker på det. Världens bästa mamma kommer hon att bli!

Vilka länder besökte du?
Finland och England.

Vad var din största framgång 2012?
Blev en ärbar kvinna och bestämde mig för att våga skriva.

Bästa köpet?
Min iPhone.

Vad spenderade du mest pengar på?
Att resa till London. OCH BRÖLLOP!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Bröllopet!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
.
Lite hit och dit.

Vad önskar du att du gjort mer?
Skrivit, njutit av sommaren, låtit bli att oroa mig.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Köpte smörgåstårta och tårta och bjöd in familjen. Fick presenter.

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Mer blusar, toppar och tighta kjolar. Vågade mer färg, mönster och snitt. Visade mer hud. Ville vara mer edgy. Lyckades en smula. Vågade mer helt enkelt. Fast forfarande de där trygga söta klänningarna också.
Kommentera 3
Annandag jul spenderades med att resa. Sorgligt eftersom jag missade Boxing Day Sale. Oh well. Jag shoppade lite på flygplatsen i alla fall. Jag måste fota allt fint jag köpte. På riktigt. Så himla nöjd med allt.
 
 
 
 
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg