LEGO & Gender part 1


Dagens outfit 31 januari 2012

Oj vad bilder det är här just nu. Text orkas inte med såhär mitt i tentaplugget.


Idag har jag på mig:
Klänning (vart den är köpt minns jag inte)
Kofta från Fancy Fatshion-gruppen
Skärp från Asos Curve
Leggings från Kappahl

Dagens outfit 30 januari 2012

NAKENCHOCK!! HAHA! TJOCKIS I GENOMSKINLIG TOPP! SPRING!Idag har jag på mig:
Blus från Zizzi
Kjol från H&M
Leggings från Kappahl
Skärp från Asos Curve
Klocka från Teknikmagasinet

Nöjd tvspels-nörd!

Oh happy day! Jag och Fjanto har sparat ett tag med lite lösa funderingar på att köpa oss en ny tvspelkonsol. Vi älskar vårt Wii, men sanningen är att väldigt många bra titlar inte släpps till Wii. Därför har vi suktat lite efter antingen ett Xbox eller en PS3.

Ny gjorde vi äntligen slag i sagen och köpte oss en Xbox 360 Slim. Till det köpte vi också en extra kontrol och åtta troligen asbra spel som var på rea... Nu är det bara Skyrim som ska införskaffas, sedan är jag ganska tvspelsnöjd ett bra tag framåt... Gud vad jag längtar tills det kommer på posten!


Mina val var Dragon Age 2, Left 4 Dead 2 och L.A. Noire, men jag är ruskigt pepp på BioShock och Portal också!

Dagens outfit 29 januari 2012


Igår hade jag på mig:
Klänning från H&M
Kofta köpt från Fancy Fatshion på fejan.
Strumpbyxor (Men de hade jag tagit av mig när jag tog den här och lät mina bleka, håriga ben vara lite fria sådär på kvällskvisten. Finns det något skönare än att ta av sig strumpbyxorna efter en lång dag?)

Mitt största bloggfan

Fjanto läser min blogg. Varje dag frågar jag honom om han har läst min blogg. Det har han oftast. Dock verkar han tycka att det är roligast att följa kommentarerna. Nu vet ni det. Om någon kritiserar mig så brukar jag tvinga honom att hålla med mig om att jag är bäst och vinner alla diskussioner. Äkta kärlek, liksom.


I sängen, läsandes sin favoritblogg Happy Happy Fatgirl.

Bröllopsmässa på Haganäs

Idag var jag och mamma på bröllopsmässa på Haganäs. Lite visning av brudklänningar, provsmak på tårta och uteställare med blommor och hår. Kan inte fatta det är i år som jag ska gifta mig! Hjälp...


AKTA ER FÖR ACTA! STOPPA ACTA!Och den här jävla skiten har Sverige nu skrivit under på, under mycket tystlåtna former, för att förhindra att folket skulle ha något att säga till om. Odemokratiskt och farligt. Varför ska en svensk ambassadör i Japan få skriva under något så här viktigt, som påverkar våra liv online i så hög grad? Idioti.

"Enligt Piratpartiets grundare,
Rick Falkvinge, betyder EU-ländernas underskrift ingenting i nuläget. Den lagligt bindande röstningen kommer att ske i Europaparlamentet den 10 juni." Så säger den här länken och vi får hoppas att det är sant. I så fall har vi fortfarande tid att påverka detta. Sprid informationen om vad lagen i praktiken innebär. Och sprid och skriv på den här angeånde läkemedel och ACTA, och den här angående internet och ACTA!

Procrastination

Oj oj vilken diskussion det blir ibland när jag skriver tjockisinlägg. Det märks att det är ett ämne som (för att använda ett utslitet ord) provocerar. Jag tycker det är kul med diskussioner och är alltid lika förvånad över att jag inte får höra några "dö din feta hora". Det kanske kommer nu bara för att jag skrev så, jinxade det liksom. Men jag väljer så länge att tro att frånvaron beror på att jag bara så fina och smarta läsare.

Idag har jag pluggat på som en galning. Som ni som följer mig på Twitter kanske vet så hade jag en föreläsning på distans om nutrition, som givetvis handlade mycket om fetma. Ett tag så ville jag dö och grina på samma gång, men föreläsaren problematiserade och nyanserade väldigt bra, så slutintrycket var positivt. I övrigt pluggar jag för en tenta nästa vecka. Egentligen skulle jag tentat detta i december, men eftersom jag är lite dum i huvudet så glömde jag att anmäla mig till tentan då... Senast tio dagar innan stod det. Visade sig vara arbetsdagar. Oh well.

En väldigt fin sak idag var att läsa ett blogginlägg skrivet av Emy, och höra att jag inspirerat henne. Sådant blir man glad av! Fat acceptance är något som i allra högsta grad rör smala människor också. Att bilden av tjockt som världens undergång förändras gynnar även normalviktiga. Varför skulle folk vara så desperat rädda för att gå upp i vikt att de utvecklar ätstörda beteenden och träningsberoenden, om det inte var så att tjockt var synonymt med all världens hemskheter?

Det här blogginlägget är verkligen bara ett försök att undvika att svara på massa instuderingsfrågor om respiration. Jag ska vara duktig och återgå till studierna nu.

God natt på er!

Låt inte reklamen diktera vad du får finna attraktivt!

Jag vill ta upp reklam som diskriminerar, kränker och förolämpar tjocka människor. Det har jag gjort tidigare, ta en titt i mitt tjockisarkiv bara. Det är ingen hemlighet att jag tycker att det är för jävligt att tjocka tycks vara en av de få grupperna i samhället som man i reklam kan framställa på ett helt inhumant och diskriminerande sätt. Kort sagt: jag tycker att fettfobisk reklam suger. Tjocka människor borde absolut reagera mot sådan här reklam och visa att vi fan inte tänker ta den här skiten. Du behöver inte skämmas för din kropp bara för att den är fet. Ditt människovärde försvinner inte när kilona ökar.Men det är inte bara tjocka människor som borde ta illa upp av sådan här reklam. Alla människor borde reagera. Underviktiga, normalviktiga och överviktiga. För vad den här reklamen försöker göra är att tala om för oss vad vi ska tycka. Den försöker diktera vad som är okej att finna vackert och attraktivt. Den försöker intala oss att allt annat än ett retuscherat Hollywood-ideal är fel och sjukt att tända på. Det finns hundratusentals, om inte fler, människor som tänder på tjocka kroppar. Reklamer som dessa förklarar att detta är fel och onormalt. Reklam fungerar starkt normerande i vårt samhälle.

Att tända på tjocka människor ses liksom som något konstigt och underligt. Man gör Outsiders-dokumentärer om det och kallar det för fetisch. Att tända på huvudsakligen tjocka kroppar är precis lika mycket fetish som att tända på huvudsakligen smala kroppar. Det är lika mycket fetisch som att tända på stora eller små bröst eller stora eller små muskler. Inte alls, med andra ord. Genom att framställa att enbart finna smala kroppar attraktiva som en norm, så förklarar man det andra annorlunda och konstigt, och därmed skapas ett stigma runt det. Att tända på stora kroppar blir något skamligt som man borde skämmas över.

Det här är förolämpande mot oss alla. Reklamen försöker berätta för oss vad vi får finna attraktivt och estetiskt tilltalande. Detta sker på många sätt, stigmatiseringen av tjocka kroppar är bara ett av dem. Reklam försöker sälja oss en bild av skönhet, av könsroller och av lycka. Bör vi tanklöst acceptera den här bilden? Eller bör vi skrika, kämpa mot och ge reklambranschen en rak höger?

Tänk om de kunde visa sånt här på teve istället...


100 följare på Bloglovin'!

Hey party people! Nu har min blogg 100 followers på Bloglovin'! Hur ska vi fira detta? En videoblogg? En frågestund? En sång? En tårta? Okej, ska vara tyst nu och visa bevis på detta. Hurra! Tack alla följare!!!!! I heart you 4-ever!!!


Återkomsten!

Men fy vad jag har bloggat dåligt i helgen. Jag och hjärnan har typ tagit ledigt och njutit av lite ledigt innan nästa kurs börjar imorgon. Skulle gärna ha ledigt i ett år till dock... Vad ska jag blogga om??? Ge mig förslag.

/trött lat och inte pluggsugen.

The word SOPA means "trash" in Swedish

The Pirate Bay (genom SOPA och PIPA hade min blogg kunna bli nedstängd, bara för att jag länkar till TPB...) har en himla bra press release angående SOPA och PIPA. Tänkte citera hela. Enjoy.

INTERNETS, 18th of January 2012.

PRESS RELEASE, FOR IMMEDIATE RELEASE.

 

Over a century ago Thomas Edison got the patent for a device which would "do for the eye what the phonograph does for the ear". He called it the Kinetoscope. He was not only amongst the first to record video, he was also the first person to own the copyright to a motion picture.

 

Because of Edisons patents for the motion pictures it was close to financially impossible to create motion pictures in the North american east coast. The movie studios therefor relocated to California, and founded what we today call Hollywood. The reason was mostly because there was no patent. There was also no copyright to speak of, so the studios could copy old stories and make movies out of them - like Fantasia, one of Disneys biggest hits ever.

 

So, the whole basis of this industry, that today is screaming about losing control over immaterial rights, is that they circumvented immaterial rights. They copied (or put in their terminology: "stole") other peoples creative works, without paying for it. They did it in order to make a huge profit. Today, they're all successful and most of the studios are on the Fortune 500 list of the richest companies in the world. Congratulations - it's all based on being able to re-use other peoples creative works. And today they hold the rights to what other people create. If you want to get something released, you have to abide to their rules. The ones they created after circumventing other peoples rules.

 

The reason they are always complainting about "pirates" today is simple. We've done what they did. We circumvented the rules they created and created our own. We crushed their monopoly by giving people something more efficient. We allow people to have direct communication between eachother, circumventing the profitable middle man, that in some cases take over 107% of the profits (yes, you pay to work for them). It's all based on the fact that we're competition. We've proven that their existance in their current form is no longer needed. We're just better than they are.

 

And the funny part is that our rules are very similar to the founding ideas of the USA. We fight for freedom of speech. We see all people as equal. We believe that the public, not the elite, should rule the nation. We believe that laws should be created to serve the public, not the rich corporations.

 

The Pirate Bay is truly an international community. The team is spread all over the globe - but we've stayed out of the USA. We have Swedish roots and a swedish friend said this: The word SOPA means "trash" in Swedish. The word PIPA means "a pipe" in Swedish. This is of course not a coincidence. They want to make the internet inte a one way pipe, with them at the top, shoving trash through the pipe down to the rest of us obedient consumers. The public opinion on this matter is clear. Ask anyone on the street and you'll learn that noone wants to be fed with trash. Why the US government want the american people to be fed with trash is beyond our imagination but we hope that you will stop them, before we all drown.

 

SOPA can't do anything to stop TPB. Worst case we'll change top level domain from our current .org to one of the hundreds of other names that we already also use. In countries where TPB is blocked, China and Saudi Arabia springs to mind, they block hundreds of our domain names. And did it work? Not really. To fix the "problem of piracy" one should go to the source of the problem. The entertainment industry say they're creating "culture" but what they really do is stuff like selling overpriced plushy dolls and making 11 year old girls become anorexic. Either from working in the factories that creates the dolls for basically no salary or by watching movies and tv shows that make them think that they're fat.

 

In the great Sid Meiers computer game Civilization you can build Wonders of the world. One of the most powerful ones is Hollywood. With that you control all culture and media in the world. Rupert Murdoch was happy with MySpace and had no problems with their own piracy until it failed. Now he's complainting that Google is the biggest source of piracy in the world - because he's jealous. He wants to retain his mind control over people and clearly you'd get a more honest view of things on Wikipedia and Google than on Fox News.

 

Some facts (years, dates) are probably wrong in this press release. The reason is that we can't access this information when Wikipedia is blacked out. Because of pressure from our failing competitors. We're sorry for that.

 

THE PIRATE BAY, (K)2012Lästips: MarySaintMary om våldtäkter som underhållning

Läs! Och läs också de två artiklar hon länkar till. That's an order.

Stoppa SOPA och PROTECT IP!

Har ni märkt att engelska Wikipedia "ligger nere" idag? Det är för att protestera mot SOPA och PROTECT IP. I USA försöker man få genom två störda lagar som skulle kunna förändra (läs: förstöra) internet as we know it. Detta sägs såklart vara för att stoppa pirater, men i praktiken kan lagarna göra att sidor som Wikipedia och Youtube inte kan existera längre. Här kommer lite information.

PROTECT IP / SOPA Breaks The Internet from Fight for the Future on Vimeo.Stop forced sterilization in Sweden

Jag tycker att ni ska skriva på All Outs namnlista för att stoppa tvångssteriliseringen av transsexuella. Här hittar ni den!

Lästips och min egen hästnördiga period

Här är en otroligt bra text om stallvärlden och hästtjejer. Hur stallet blir en miljö som på många sätt är olik resten av världen vad gäller förväntningar på tjejer och könsnormativitet. Det tas även upp hur omvärldens syn på livet i stalle inte alls stämmer överens med hur det egentligen är. Sjukt intressant, även om man inte är intresserad av hästar och ridning. Läs!


Strandtips för tjockisar!

Än är det ett tag kvar tills badsäsongen börjar, men jag är redan sugen på att beställa hem en fin baddräkt eller bikini (eller båda!) från Modcloth. De har jättefina i retrostil. Jag beställde mina brudskor därifrån och de kom fram snabbt och smidigt! Dollarn är ju fortfarande rätt låg också... Kan verkligen rekommendera Modcloth, som inte bara har plus size-kläder.

Titta vad fina, både baddräkter och bikinis i massa färger och mönster. Finns upp till storlek US26, vilket väl är typ en storlek 58 i Sverige!

Dessa är jag nog mest sugen på!


Got a secret, can you keep it?

Fick precis ett jätteläskigt sms, haha. Från ett nummer som man inte kan se, svara på eller ringa... Ni Pretty Little Liars-fans förstår detta. Vem av mina kompisar är det som leker A?Edit: Jag fick ett till! Och min kompis fick också ett... Gemensamt är att alla meddelanden är nursery rhymes, eller är inspirerade av det. Haha! Stört! Någon har kul ikväll. Det roligare är att jag ju heter Hanna och min kompis heter Emy. Hanna är ju direkt från Pretty Little Liars, och Emy är inte långt ifrån Emily.

Lästips: MarySaintMary om "Game of gubbsjuka"

Inte för att jag varit sugen på Game of Thrones, medeltidsfantasy är inte min grej, men efter att ha läst MarySaintMarys inlägg om serien och böckerna är jag ju ännu mindre sugen på det. Kvinnor som slickar i sig sperma efter våldtäkt kan jag leva utan, så att säga. Läs MarySaintMarys inlägg här.

Edit:
Det är liksom inte själva förekomsten av våldtäkt som jag finner störande, utan hur det verkar porträtteras. Det är fullt realistiskt att medeltidsfantasi innehåller våldtäkt. Jag har någon slags fördom om att kvinnors nej inte betydde ett skit på medeltiden (inte för att det alltid verkar betyda så mycket i modern tid heller...). Är detta fördom eller sanning? Skitsamma. Det är klart det förekom våldtäkter i den misogyna tid som speglas i medeltidsfantasy. Att en bok innehåller skildringar av våldtäkt innebär inte att det är en dålig bok, men om våldtäktsskildringarna övergår till pornografi, då vill jag inte vara med längre. Av vad MarySaintMary skriver så känns det som att det gränsar mot den senare i bokserien.

Två klänningstips för tjockis!

Två klänningstips från H&M för tjockisar! De här två i XL sitter jättebra på mig som annars drar en storlek 50 i klänning och kan nog funka till en storlek 52 också. De är jättefina i verkligheten också, med mycket vidd i kjolen. Hur de funkar med större boobs vet jag inte, för mina är b-kupa. Den första funkar nog inte jättebra för större bröst, men i den andra finns det nog plats.

De kostar 199 kronor styck och är verkligen väl värda pengarna!


Klänning 1 (som jag har i svart och har beställt en till i orange) och klänning 2. Bildkälla: Hm.com

Himlen i brand

Jätteofta på vintern ser det ut såhär utanför fönstret. Som om det skulle brinna i molnen när solen går ned. Varför blir det så ofta så på vintern? Något geni som vet?


Kristdemokraterna? Snarare kristfascisterna!

Åh, jag blir så oerhört förbannad, ledsen och trött på att Kristdemokraterna, som nätt och jämt ens kommer in i riksdagen och alltså representerar en mycket liten del av Sverige befolkning, har lyckats få de övriga borgliga partierna att gå med på att inte ta bort den diskriminerande och inhumana lagen om tvångssterilisering vid könskorrigering. De röd-gröna är för att ta bort denna föråldrade lag som bryter mot de mänskliga rättigheterna. För att få byta juridiskt kön i Sverige måste man vara steril. Denna lag kom till år 1972 och har sedan dess systematiskt kränk och diskriminerat transtjejer och transkillar. Zettermark med Z skriver mer om lagen här.

KD hävdar att frågan är juridiskt komplicerad och därför måste utredas mer. Vilket jävla skitsnack. Skälet till att KD hela tiden motarbetar att avskaffa lagen är att de är moralister som inte anser att transexuella bör kunna skaffa barn. Det finns inget juridiskt komplicerat med att ge alla lika rättigheter och att inte tvinga folk till att sterilisering. Var är det dubbla kärleksbudskapet nu? Vad sa Jesus om att behandla folk illa? Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Skulle du vilja att det fanns en lag som sade att du MÅSTE sterilisera dig för att få vara dig själv och känna dig hemma i din kropp och identitet, Göran Hägglund? Jag föreslår att man tvångssteriliserar alla som ansöker om medlemskap i Kristdemokraterna, så att de inte kan skaffa barn och föra vidare sina unkna värderingar till nästa generation.

Lästips: Ell om "The girl with the dragon tattoo"-postern

Ell har skrivit ett fantastiskt aggresiv och bra inlägg om what the fuck som är fel med postern. Läs!

Lästips: Så objektifieras Lisbeth Salander i nya verisonen

Såklart, leave it to Hollywood att objektifiera och förminska kvinnliga karaktärer. Läs här!

En tenta fredagen den trettonde känns ju väldigt lovande...

På fredag ska jag tenta farmakologi, endokrinologi och smärtfysiologi och jag har en sådan otäck tentaångest. Även om det känns som att jag börjar få bra koll så är jag livrädd att jag ska ha pluggat på helt fel saker och att jag ska sitta där som ett levande frågetecken medan timmarna tickar förbi och tvingas lämna in blanka papper. Suck.

Denna tentaångest är alltså orsaken till att den här bloggen är en rätt tråkig blogg just. Tentaångest är förlamande och resten av livet blir lite lidande. Till exempel så har jag ett paket från H&M som ligger och väntar på att bli uthämtat. Jag har inte haft tid att hämta det, och för mig är det ovanligt.

Idag fick jag ett intressant mail om en dokumentärserie om övervikt, vilket jag sa "nej tack, inte intresserad" till direkt. Det är faktiskt inte första gången som jag "säger nej till tv". När jag var 16 år så blev jag tillfrågad att vara med i en dokumentär om självskadebeteende. Även det tackade jag direkt nej till.

Jag tycker tv är ett fantastiskt forum, men det är absolut inte rätt forum för mig. Mitt forum är text och allra helst vill jag vara den som formulerar och kontrollerar orden. Jag vill själv vara i kontroll över hur jag framställs och det känns som att tv är ett medium där klippning och ledande frågor kan få saker att framstå annorlunda än de är. Nu säger jag inte att alla produktionsbolag är supersneaky och vill få folk att framstå på sätt de inte är, men för ett kontrollfreak som jag är tanken på att vara med i tv skitläskig och inte alls särskilt rolig. Jag förlorar kontrollen och har ingen kontroll på i vilket sammanhang det jag säger kommer att användas. Detta kan såklart också hända vid intervjuer i skrift, men där får man oftast läsa igenom saker innan publicering och det är lättare att ändra saker man är missnöjd med.

Nä, nu ska jag sluta babbla om mitt kontrollbehov. Måste plugga och kanske hinnna hämta ut paket!

Lästips: Om den sexistiska skildringen av Irene Adler

Bloggade ju om hur besviken jag blev på Sherlocks porträttering av Irene Adler. Här är några bra texter om detta:

Tröttsam hyllning av det manliga geniet

Vaken sent och ser första avsnittet av andra säsongen av Sherlock. Så oerhört besviken.

Efter en fantastisk första säsong så blir detta avsnitt en tröttsam hyllning av det manliga geniet och ännu en framställning av hur kvinnors enda makt och sätt att uppnå något är genom sexualitet. Kvinnans sexualitet manipulerar och blindar vår hjälte! Hennes mest framstående egenskap är att hon är *gasp* EN KVINNA. Seriöst. Gud vad trist det blir alltså. Suck.

Hade man velat modernisera Irene Adler på ett intressant sätt hade man väl kunnat göra henne till någon form av asintelligent hacker som stjäl pengar och stuff via internet, men nejdå, istället gör man henne till en dominatrix (för det är ju makt och kvinnlig empowerment... inte) vars taktik är att klä av sig naken. Wow. Nytänkande.Lästips: "Male privilige" i nördkultur

Här har ni en svinbra text om manligt priviligium inom nördkulturen.

Fuck yeah Neville Longbottom

Borde plugga egentligen med sitter och tittar på bilder på Matthew Lewis. Han har blivit himla snygg alltså. Långt ifrån lilla Neville i de första Harry Potter-filmerna. Han har förändrats så pass mycket att när Rowling besökte inspelningen för en manusläsning kände hon inte igen honom, utan trodde att han skulle spela Cormac McLaggen eller nått sånt. Hehe.

Neville har alltid varit en av de karaktärer jag känt mest för. Hans osäkerhet och rädsla gör hans enorma mod ännu mera beundransvärt. Det är lätt att vara modig om man är orädd, men svårt att vara modig om man är rädd. Det kan ju inte bara vara jag som tycker scenen med Nevilles föräldrar i femte boken är ungefär det sorgligaste som någonsin skrivits?

Blir ledsen när jag tänker på det. Vi muntrar upp oss med snygga bilder på Matt Lewis!
Fler våldtäktsförebyggande kampanjer riktade mot män!

This is awesome. Istället för att lägga ansvar på kvinnor att inte bli våldtagna så läggs ansvaret på män att inte våldta. Jag har sett ett par av dessa tidigare, men jag blir alltid lika glad. Budskapet "tjejer, bli inte för fulla, ha inte korta kjolar, gå inte genom mörka parker" är vanligtvis standard när det gäller våldtäktsprevention, så det här är ju en frisk fläkt.
Fyndat

Gjort av med pengar i mellandagarna har jag såklart gjort också. Tänkte visa mina två favoritfynd!

Hittade en klänning från Zizzi, 200 kronor för värsta fina klänningen och så hittade jag de perfekta vinterkängorna på Ica Maxi av alla ställen! 149 kronor, nedsatta från 400 kronor. Ja tack liksom!Stressnivån stiger när tentorna kommer

Just nu har jag en liten svacka, bloggmässigt och känslomässigt. Typiskt för januari kanske, nytt år och förväntningar och förhoppningar men också förnyad stress. Nästa vecka har jag tenta och jag stressar såklart upp mig, trots att jag vet att jag nog har bra koll. Bröllop kommer allt närmare också, och allt som ska göras blir mer verkligt och jag stressar upp mig även över det. Puh.

Så då vet ni varför det är lite tyst och stilla här. Fokuserar på att plugga inför tentan. Wish me luck!

Nyårsafton


Scully skulle vara ensam hemma för vi skulle till mamma och pappa. Vi byggde en grotta åt henne där hon kunde gömma sig om hon blev rädd för raketer.


Oförmögen att se seriös ut på bilder tagna av andra. Måste alltid spexa lite!Hade ni en bra nyårsafton?

GOTT NYTT ÅR!

Ett gott nytt år till er alla! Hoppas att detta blir ett underbart bra år med massa glädje och lycka och att världen inte går under! Puss och kram!


Disclaimer: Allt innehåll på bloggen tillhör mig om annat inte anges. Creda & länka om något citeras eller bilder lånas.
 Bloggens arkiv 

2015
01 - 02 - 03 - 04 - 05

2014
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2013
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 12

2012
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2011
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2010
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2009
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2008
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2007
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2006
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 -
08 - 09 - 10 - 11 - 12

2005
07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12hits