sofia

jag var och såg filmen häromdagen och tänkte på just det. vad har hänt med lisbeth? hon kändes också mer "fixad" och "snygg" trots sin "säregna" stil, men vad hade man väntat sig...

Sofia 2

Men suck. Nu har jag försökt skriva tre gånger vad jag tycker om det, men det går inte, så jag lämnar ett suck där istället.

Ell

http://somenspegelboll.blogspot.com/2012/01/hon-har-ju-inte-ens-nagon-javla-dragon.htmlSkrev just ett fett långt inlägg som jag tänkt på sen jag läste artikeln... :P

IG

Suck. Ibland blir man bra trött alltså...

Jag hade faktiskt ändå tänkt bojkotta den filmen, då jag anser att en filmatisering av böckerna räcker. Och jag tror inte att någon annan version av filmerna kan överträffa de svenska.

Anna

Just därför har jag valt att inte se den filmen. Hollywood lyckas alltid förstöra starka kvinnor. De svenska filmerna kommer alltid att vara bättre.

Anna

VARFÖR skulle de göra en amerikansk version?! Varför kan inte jänkarna texta som alla andra?! Lämna Lisbeth ifred!

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!