B-man!

Publicerat i: POPULÄRKULTUR
Nyss hemkommen från bio och The Dark Knight Rises. Himla bra och snygg film. Episk på rätt sätt. Men hade gillat bättre om jag inte vore serienörd som vet att Robin inte är ett namn, utan en titel. Mer tänker jag inte säga utan att spoila. Men seee den! Fett bra, även om en del saker (typ slutet) gjorde mig lite besviken. Nu är jag aspepp på Man of steel-filmen nästa år.
 
OBS SPOILERS I KOMMENTARERNA!
Kommentera 4
Jo, vi har nog landat nu. Även om jag fortfarande säger "min pojkvän" ibland, och får rätta mig och säga "min man" istället. Men jag är så deppig för att det är över. Det var stressigt och jävligt innan, men själva dagen var så himla rolig och jag skulle kunna göra om det hundra gånger.

Jag tror jag kommer dö sen när Fjantos semester är över, för då är det verkligen tillbaka till vardagen. Nu lever vi lite som vi vill. Ligger ute och läser, spelar schack eller Minecraft och sover som vi vill. På måndag drar vi väg på en kortare bröllopsresa. Vi har inte riktigt råd eller tid med något ordentligt än, det får bli nästa år, men något ville vi göra i alla fall.

Shack och bubbelvin.
 
Picknick!
 
Fjanto hade fin tröja.
 
Äntligen en fin kväll!
Kommentera 4
Jag och Fjanto spenderade två nätter på Insjöns Hotell, vilket var ett litet, gammalt och jättemysigt hotell som låg jättefint. Maten var helt sjukt god (Fjanto hävdar att deras Bookmaker sandwich var topp 5 godaste i hela hans liv) och vi hade en egen balkong! Så sjukt lyxigt och härligt och precis vad vi behövde efter en stressig vecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
Utsikt från balkong!
 
 
 
 
Fina omgivningar.
 
Sampo har inte alla hästar hemma. Giftemål förändrar inte det. Älskling.
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg