B-man!

Publicerat i: POPULÄRKULTUR
Nyss hemkommen från bio och The Dark Knight Rises. Himla bra och snygg film. Episk på rätt sätt. Men hade gillat bättre om jag inte vore serienörd som vet att Robin inte är ett namn, utan en titel. Mer tänker jag inte säga utan att spoila. Men seee den! Fett bra, även om en del saker (typ slutet) gjorde mig lite besviken. Nu är jag aspepp på Man of steel-filmen nästa år.
 
OBS SPOILERS I KOMMENTARERNA!
#1 - - Ell:

Men alltså missing the point med Robin-grejen tror jag.

Svar: Näää jag tror faktiskt inte det.
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#2 - - Ell:

OKEJ ALLA ANDRA SPOILERS HÄR!!!! Jag tror inte poängen var att han skulle vara Robin, utan bara att det var en referens till Robin. Jag tolkade iaf slutet som att han tog över som Batman, liksom. Annars känns det som att det visat sig att hans namn egentligen var Dick Grayson eller nåt.

Svar: Jaaa, så tolkade jag det också, men det var synd att de liksom fortsatte att bygga på föreställningen att Robin liksom är namnet, för jag tror att en del tolkade det som det. Jag blev förvirrad liksom! Var säker på att Grayson skulle vara hans riktiga namn, eller Terry (som Batman i Batman Beyond) eller något LITE CANON. Hhjfsjfdkj ok, bara inte happy med att det slutade med att Bruce var lycklig med Selina, känns så jäkla konstigt bara. Grejen med B-man är ju att han inte kan sluta, typ ever, och sen helt plötsligt ba *slutar*. Visst att han kanske skulle lämna över capen till nästa eller fejka sin död, men han skulle ändå hang around!!!!!!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#3 - - Ell:

SPOILERS!!! Fast i filmen så är det ju canon att han kan lägga av: han gjorde ju det i åtta år. :P Sen förstår jag varför Nolan väljer att göra så, för då har han satt punkt för sina filmer liksom. Jag tror lätt att Bruce Wayne kommer tillbaka ibland och kollar läget, men så länge nya Batman håller ställningarna behövs han ju inte. :P De sa ju inte att han inte gör det, vi fick ju bara se Alfreds verison.

#4 - - Nanna:

Jag såg den igår och jag håller med om att det var förvirrande och skitdumt att han skulle heta Robin. Jag (som inte är en serienörd) skulle nog ha trott att han skulle vara Robin och inte en ny Batman om jag inte läst här först ;)

Svar: Uppskattade även du shirtless Bruce Wayne-scenerna? ;)
Hanna - Happy Happy Fatgirl