Såhär skriver Aftonbladet om kronprinsessan Victoria:

Men redan i går valde kronprinsessan att göra sitt första officiella framträdande som mamma – och Victoria var i superform.

– Jag blev faktiskt chockad när jag såg bilderna. Victoria har tappat alla gravidkilona på bara några veckor. Men så promenerar hon ju också i Hagaparken varje dag med Estelle. Plus att hon är gift med en personlig tränare, säger Roger Lundgren, hovexpert.

Aftonbladets träningsexpert Shirin Djavidi tycker att Victoria ser strålande ut. För att hålla formen framöver är det sömn och promenader som gäller.

Är det bara jag som tycker det är så jävla ofräscht och korkat att börja kommentera och skapa någon slags jävla debatt runt hennes kropp, när hon har en historia av ätstörningar? Big no no i mina ögon. Vilket det i och för sig är att kommentera på någons kropp över huvud taget, men extra känsligt när det uppenbarligen handlar om något som har haft en förvrängd kroppsuppfattning.

Vad är det här med att ens känna sig tvingade att kommentera över hur snabbt diverse kändisar förlorar "gravidkilona"? Lägg av med det. Så jävla tröttsamt.
#1 - - Ulrika:

Rätt ovetenskapligt, då det bara är baserat på min egen erfarenhet, men ändå: jag vill påstå att det dessutom inte alls har vidare mycket att göra med barnvagnspromenader och personlig tränare när man talar om hur snabbt man gått ner sådär snart efter förlossningen. Tre veckor efter förlossningen vägde jag typ tre kilo mer än innan jag blev gravid, och ganska snart efter det var typ allt borta. Jag gjorde inte något alls för att åstadkomma det eftersom jag tycker det är ganska bisarrt att fokusera på att bli av med gravidkilon när man fått en bebis precis, liksom. Då om någonsin är bantning typ det stördaste man kan göra, i alla fall om man ammar eftersom det då väldigt direkt kan påverka ens barns hälsa... (viktnedgång påverkar mjölkens sammansättning).

#2 - - Ann-Charlotte:

Halva aftonbladets hemsida är ju en viktnedgångskampanj med tillhörande reklam.. Så det är ju inte förvånande att de går in och kommenterar en annan människas kropp. Men det är ju också det som är viktigt, hennes kropp. Inte hennes person eller så. Nej nej.

#3 - - Isabella Swan:

Ja, det är sjukt ofräscht. Det är inte bara sjukt ofräscht, utan även jävligt taskigt mot henne. Även en person helt fri från kroppsnojor skulle ju få det av att bli recenserad på det sätt som kronprinsessan blir varenda gång hon visar sig offentligt.

#4 - - hanna - happy happy fatgirl:

Ulrika: Precis, att banta när man precis fått barn är ju helt sinnessjukt, om man nu väljer att amma. Eller det är stört i alla fall, man borde koncentrera sig på att njuta med familj, inte på mat.Ann-Charlotte: Skoja inte. De skriver om fetmapaniken och ger sedan lösningen på det med bantningsreklam. De tjänar pengar på folks rädsla, en rädsla de är med och skapar. Vidrigt!Isabella: Ja, sjukt taskigt och oempatiskt.

#5 - - Ann-Charlotte:

Hur många aftonbladet-printscreens har man inte sett där de skrivit om ätstörningar och under är det bantningsreklam!!!! SJUKT!