Det sjukaste jag hört på länge är detta. En kille som åtalats för att ha våldtagit en tjej döms i Tingsrätten. Sedan frias han i Hovrätten, för att flickan har Aspergers... Tydligen ska hennes diagnos ha gjort att hon inte kunnat sända rätt signaler, signaler som betytt nej. Enligt domen så är det så att flickans ”uttrycksformer kan ha varit svårtolkade”.

Enligt ledaren jag länkar till ska tjejen ha kräks i en papperkorg under våldtäkten.

... ... ... !!!!!

Ursäkta att jag kanske är naiv, men att ens sexpartner KRÄKS I EN PAPPERSKORG är för mig ett ganska tydligt tecken på att man ska SLUTA HA SEX MED DEN, att något står fel till (om det nu inte är en grej som båda parter går i gång på...).

Hur man kan inte fatta att någon man måste halvt brotta ned på en toalett, och som sedan kräks i en papperskorg, inte vill ha sex med en? Om killen inte fattade att detta var ett nej, så är det inte tjejens diagnos som är problemet, utan det faktum att den killen måste lyckats med konststycket att leva utan hjärna.

För full, för kort kjol, för flirtig, för slampig är exempel på saker som gör att någon kan ha "missförstått" en kvinnas nej. Nu kan vi lägga till Aspergers på den listan också. Det är nästan alltid kvinnans fel vid våldtäkt, det är vad Sveriges rättväsende försöker intala oss. Den kvinnas ansvar att skrika nej och slåss för sitt liv. Det är nästan aldrig mannens ansvar att försäkra sig om att det är okej att ligga. Kvinnors kroppar är okej att bruka som man vill tills motsatsen bevisats.

Vi får fan inte tro på det.