Vann rätt låt i år eller?

Loreen och den fantastiska låten Euphoria vann! Vad tycker ni om det då?

Jag är kluven! Jag tycker att det är en alldeles fantastiskt låt på alla sätt och vis och jag tror verkligen att vi får en bra chans i ESC med den... men Danny!!! Han förtjänade att vinna jättemycket, mest för att jag tycker han blev fucking rånad på segern förra året mot tönten Saade. Mitt hjärta brister för Danny. Always the bridesmaid, never the bride liksom. Evig tvåa.

Men Euphoria är mycket möjligt den bästa låten ever i Mello. Så jag är nöjd, även om jag gråter en liten tår för Dannys skull. Åsikter???

Bildkälla.
fjanto

Dannnyyyyyyyyy~... :(

Men Euphoria var ju väldigt bra!

Christine

Loreen var helt okej, dock tycker jag det låter lite som en typiskt "fotbollslåt". Den kommer säkerligen gå varm under EM i sommar. Dannys musik tål jag inte. Thorsten Flinck däremot var grym, förmedlar massa känsla. Han och Molly var de enda jag fick riktig feeling av att höra.

Linn

Vi hade precis samma känslor i vår soffa. Pojkvännen min hoppades så hårt på Danny även om vi gillar Loreen också. Dannyy~~~

Emmili

Samma här, Hanna. Gråter för Danny, men Loreen var sjukt bra.

Meglio

Min mamma berättade för mig att Danny såååå gärna ville vinna varpå mitt hjärta genast började blöda lite för honom. Så himla typiskt för jag har varit skönt detachad i år och inte riktigt brytt mig om hur det går, mest eftersom det varit så givet att Loreen skulle vinna. Anywho, det är lite synd om Danny som kommer tvåa igen men egentligen gillade jag inte hans låt sådär JÄTTEMYCKET. Jag vill se honom med ett riktigt rejält dängigt popnummer nästa år. Tredje gången gillt.

Klara

Ja alltså hade jag bestämt allting hade jag velat att Molly skulle ha vunnit. Hon var bäst. Men samtidigt visste jag att det skulle gå bra för Loreen i stora finalen så då blev jag glad. Danny känner jag liksom inget för, dessutom ser han lite ut som han skulle kunna vara med i äkta människor och vara ond. Men han är säkert snäll.

hanna - happy happy fatgirl

Klara: Haha jag blev övertygad om att Danny är typ jordens gulligaste person när han var coach i True Talent, därför tycker jag att han förtjänar ATT VINNA!!!!! *mogen*

Linda

Jag AVSKYR den där hemska låten, hu. /missnöjd

Malin

Blev också kär i Danny när han var coach i Ture Talent <3

T

Jag gillar att Loreen vann. Visst Danny hade ett ascoolt nummer men låten var ju kass enligt min mening! Den sätter sig liksom inte.

Sara

Tönten Saade?? nä Saade är bäst

Ell

HAHAHAH, men Danny är ju en sån jävla tönt. Älskar att EMD är en evig källa till Mello-ilska. Vill ha med dem varje år, och helst ska de bli slagna av Ranelid.Saade var grym förra året dessutom. Lilla Manboy ftw.

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!