Vilka otroliga platser det finns!

Bilder som jag hittat på Pinterest. Bilder som får mig att inse hur lite av världen jag egentligen sett och att jag måste besöka Island, Irland, Kina och några hundra platser till. Så himla vacker världen är.

Ann-Charlotte

O.o WOW!

Emilie

Island är fantastiskt. Visserligen har jag bara varit där under snömånaderna, men det är magiskt. Jag åker gärna tillbaka för att vara där på sommaren, jag såg bilder från stället jag var på och det såg helt fantastiskt ut :)

Frida-gammalsomny

JAG VET! Fick en chock när jag såg det imorse, riktigt kul! Och tack för de fina orden om bloggen i deras kommentarer! :)

Kajsa

Underbara bilder! Jag tänker börja följa dig på Pinterest BUMS!

Johanna

Åå! Tror sista bilden är från Gula Bergen i Kina, det såg iallafall ut precis så när jag var där, vet du om det stämmer?Tack för att din blogg är så himla bra också, den har gått upp till mina dagliga måsten sen jag hittade den strax efter nyår!

hanna - happy happy fatgirl

Johanna: Enligt Pinterest är det The Bridge of Immortals i Huanghsan, China.Och tack så jättemycket, superkul att höra!

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!