EUPHORIA!

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
JAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera 2
Plus-size.se har bröllopstema just nu och de har gjort en intervju med mig, som ju ändå är en "bride to be". Här kan ni läsa den och förundras över vilken nojig person jag är!
Kommentera 0
Big five kallas de fem länder som bidrar med mest pengar till tävlingen och därför inte behöver kvala. Dessa är Tyskland, Spanien, UK, Frankrike och Italien. Inte heller värdlandet, i det här fallet Azerbajdzjan, behöver tävla. Jag tänkte gå genom dessa sex låtar. Vad tycker jag? Jo...

AzerbajdzjanMen zzzznark. Ballad utan driv eller något spännande. Trist så det slår. Kisspause.

UKNääeaa alltså. Det här tycker jag är rätt trist också. Visst är den gamla Humpen bra på att sjunga men what up med den ledsna gitarren när det uppenbarligen är mer av en storbandslåt? Näe det här är inte kul. Alls.

SpanienDet här är uppenbarligen balladernas år och fan vad de flesta är trista. Så även detta spanska bidrag. Somnade visst lite medan jag skrev detta.

FrankrikeTrött Lady Gaga-wannabe. Visst kanske den skulle kunna vara lite bra, men något med den gör att jag mest finner den irriterande. Undrar hur de kommer göra med visslingarna, i och med att inga inspelade mänskliga röster/ljud får förekomma i ESC?

TysklandSnygg kille som sjunger om känslor! Det här är helt okej men jag tycker inte att det är jättebra (som Fjanto verkar göra). Rätt intetsägande tycker jag. Lite "The Fray"-känsla kanske (okej, den enda låten jag hört med dem är How to save a life, men ändå!).

ItalienTycker det här är skitbra! Italien ingår i min topp tre för tävlingen (tillsammans med Euphoria som etta och La La Love som tvåa, fast bara studioversionen för det lät inte alls lika bra live). Älskar att det låter som Adele och Amy Whinehouse på samma gång och Nina Zilli är cool och sjunger enormt bra.
Kommentera 3
Visa fler inlägg