Fredagslyx!

Publicerat i: KÄRA DAGBOK

Kommentera 0

Attraktion

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Onewaycommunication-Hannah och Lady Dahmer diskuterar att tjejer tänder på killar som ser kåta ut, vilket ofta även tolkas som att männen ser farliga ut. Det var tydligen blicken som gjorde det. Svart kajal tycks vara ett nyckelord.
 
Jag ransakade mig själv och vid första anblick tänkte jag att jag nog också gillar män med kåt och farlig blick, men sen insåg jag att nej, det stämmer ju inte! De män jag tycker är snygga har ju ledsen, lite grubblande och svår blick, ungefär som att de döljer en ocean av djupheter som de gärna vill diskutera med mig. Typ så.
 
Ungefär som James Franco, Misha Collins, Ryan Gosling, Heath Ledger och Jensen Ackles.
 
 
 
 
 
 
Men sen kom jag och tänka på att något annat de flesta killar jag finner attraktiva har gemensam är att jag älskar när de ler för att de får skrattrynkor och kanske smilgropar och bara ser allmänt adorable ut.

 
OBS att denna bild på Misha Collins och hans nyfödda unge får min livmoder att vilja bli bebodd.
 
 
 
 
Och fan, så även min man. Han ler också sådär skrattrynkigt fantastiskt adorable. Så jag antar att jag attraheras av män som ser ledsna ut men sedan spricker upp i ett fantastiskt leende? Måste ju vara så.
 
Kommentera 8

Mardröm

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Så himla seg idag! I natt drömde jag sjukaste drömmen om att det fanns en tråd om mig på flashback där folk skrev saker som jag själv uppfattade som otroligt elaka, men i egentligen var grejer som "jag har hört att hon är en sådan som ser om filmer om och om igen" och jag satt och grinade över det och sen kom min vän Ell och ba "MEN DET ÄR JU SANT, DITT FREAK", och så skrattade hon jättemycket och gick.
 
Vaknade med extrem ångest och ba "DET ÄR INTE SAAAANT!". Just då var det typ den värsta mardrömmen ever. Sjukt oproportionerlig reaktion. 
 
Idag hade jag storartade planer på att skriva så att tangenterna brinner, men jag är så himla omotiverad så jag kanske typ spelar Sims 3 och tittar på Lyxfällan istället. Living the dream!
 
"Freaket" som tittar på filmer om och om igen.
Kommentera 3
Visa fler inlägg