Mardröm

Så himla seg idag! I natt drömde jag sjukaste drömmen om att det fanns en tråd om mig på flashback där folk skrev saker som jag själv uppfattade som otroligt elaka, men i egentligen var grejer som "jag har hört att hon är en sådan som ser om filmer om och om igen" och jag satt och grinade över det och sen kom min vän Ell och ba "MEN DET ÄR JU SANT, DITT FREAK", och så skrattade hon jättemycket och gick.
 
Vaknade med extrem ångest och ba "DET ÄR INTE SAAAANT!". Just då var det typ den värsta mardrömmen ever. Sjukt oproportionerlig reaktion. 
 
Idag hade jag storartade planer på att skriva så att tangenterna brinner, men jag är så himla omotiverad så jag kanske typ spelar Sims 3 och tittar på Lyxfällan istället. Living the dream!
 
"Freaket" som tittar på filmer om och om igen.
Elin

Då är vi två. Om en film intresserar mig så måste jag kolla minst några gånger till. Gärna inom loppet av samma dygn.

Ell

HAHAHA, jag älskar när jag är in character i folks drömmar! För jag hade lätt sagt sådär, fast på ett mer uppmuntrande sätt, typ "det är ju sant, ditt freak, det gör ju alla vettiga personer!".

*skrattar jättemycket och går*

Svar: Hahahahahahahh JAG VET ELLER HUR!!!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

Elina✿

Haha, min kompis drömde att jag och hon skulle hitta Slender (the Operator från Marble Hornets) eller typ hitta hans hus, fast vi trodde inte riktigt på att han ens fanns. Så gick vi ut i skogen och sa "Ja det är ju inte så läskigt så länge det inte är mörkt" och sekunden efter vart det helt kolsvart och då blev vi rädda. Så kan det gå om en ser för mycket Marble Hornets (vi hade typ maraton med det)

Svar: Fyyyyyyyyy vad läskigt!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!