Bildkällor går att hitta här.
Kommentera 2

Inredningstankar

Publicerat i: INREDNING
Nu har vi skrivit kontrakt! Egentligen skulle vi ha varit ute från vår lägenhet redan sista maj, eftersom det är byte av lägenhet, men vi fick det förlängt till sista juni, så vi har en månad på oss att flytta och städa ur vår nuvarande lägenhet. Jätteskönt och värt en dubbelhyra om man har råd. Funderar starkt på att köpa flyttstädning, det blir inte jättedyrt och det vore så skönt att slippa flyttstäda ännu en lägenhet.
 
Nu sitter jag och tittar på tapet till sovrummet och spanar in lite grejer som ska köpas. En del grejer är måste, som ny soffa, gardiner, klocka och arbetslampa, men andra grejer, som soffbord, får vänta till hösten.
 
Diskret randig tapet från Rusta, favoriten just nu.
 
 
Allt utom soffan (Madison från Jysk) är från IKEA.
Kommentera 0
Flytt på G alltså! Jag har redan hunnit skriva listor på vad som måste köpas (ny soffa, äntligen, yay!) och vad som ska fixas och så vidare. Först har vi besiktning på lägenheten vi bor i nu, för att se att vi inte trashat stället, och sen ska uppsägning och nytt kontrakt skrivas på. Can't wait.

Jag älskar planlösningen på nya lägenheten, och alla tapeter i den (förutom sovrummet, där det är rött, vilket inte känns lugnande och sövande alls). Läget är så himla mycket bättre än nu, inte perfekt, men så himla mycket bättre och ger Sampo närmare till jobbet och mig närmare till stan och biblioteket och min familj och affärer och allt. Tror verkligen att den här flytten är bra för både mig och S, och kanske framför allt bra för mitt mående.
 
Vill ni se planlösning? Klart ni vill!
 
Klädkammare!!!!!!! En walk in closet alltså med lite mer fancyschmancy ord,
vilket har varit min dröm sen jag var fjorton typ. OH HAPPY DAY.
 
Kommentera 10
Visa fler inlägg