Det här med att mediapersonligheter och bloggare ett tag nu har startat podcasts hit och dit och ba "åh ny trend". Jag tycker det är så himla himla roligt eftersom jag som är NÖÖÖRD har vetat om podcasts existens sedan 2006 när jag började lyssna på amerikanska podcasts om Harry Potter och fandom. Det är så himla gammalt liksom och därför sitter jag där och elitiskt skrattar när Bloggkommentatorerna i sin pod från våren 2013 pratar som att podcasts är något relativt nytt and happening. Och när jag skriver det här inser jag att det är såhär vana internetmänniskor kände när bloggar började bli värsta grejen. De måste ha ba "HALLÅ VI HAR WEBLOGGAT SKITLÄNGE JU VI VAR FÖRSTTTT".
 
Förresten.
 
Little known fact: jag har haft en podcast! 2007 startade jag och några nördiga vänner en podcast som hette ExpelliarmusCast (googla på egen risk) och den handlade om Harry Potter! Jag visste inte ett skit om teknik och hur fan man hostade sin cast, men funderade ut det via trial and error typ. Skaffade Audacity, hittade hosting och fixade RSS-flöden och reggat på iTunes. Är fortfarande lite imponerad av mig själv som lyckades planera, producera och fixa det tekniska med det hela. Det var väl inte världens bästa kvalité på det som vi gjorde, men vi var rätt roliga och vi hade i alla fall kul!
 
Så jag var fett hipster när det gällde podcasts. Hehe.
 
Kommentera 7
När jag var yngre var jag väldigt inne på smink och hade hela köret varje dag. Ögonskugga och eyeliner i skolan alltså. Det skulle synas att det var SMINK!!! På senare åren har jag kört en mer minimalistisk inställning och oftast bara satsat på en bas, och struntat helt i ögonsmink. Nu har jag börjat tycka att smink är kul igen och upptäcker ögonsmink på nytt. Eyeliner liksom! Jag är skitdålig på att göra en snygg winged liner men det skiter jag.
 
 
När jag och Sampo var ute på en liten resa så köpte jag inte mindre än två eyeliners. En jättesmal svart och en lite tjockare mörkt brun och glittrig. Det blev en primer också; rekommenderar verkligen Lumenes primers. De är prisvärda och sjukt bra!
Kommentera 0
 
Jag och Sampo tog en båttur. Åt mat, SOV, läste glossiga magasin och köpte lite smink. Njöt av miljöombyte, kände att hösten är på g, tittade på vatten och pensionärer som dansade. På lördag fyller jag 25 år så jag tänkte lite på det också. Och åt jättemycket ostpaj.
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg