BAS & GLITTER

När jag var yngre var jag väldigt inne på smink och hade hela köret varje dag. Ögonskugga och eyeliner i skolan alltså. Det skulle synas att det var SMINK!!! På senare åren har jag kört en mer minimalistisk inställning och oftast bara satsat på en bas, och struntat helt i ögonsmink. Nu har jag börjat tycka att smink är kul igen och upptäcker ögonsmink på nytt. Eyeliner liksom! Jag är skitdålig på att göra en snygg winged liner men det skiter jag.
 
 
När jag och Sampo var ute på en liten resa så köpte jag inte mindre än två eyeliners. En jättesmal svart och en lite tjockare mörkt brun och glittrig. Det blev en primer också; rekommenderar verkligen Lumenes primers. De är prisvärda och sjukt bra!
Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!