Jag spenderar sommardagarna med att samla ammunition mot mörkret, mot kylan, mot deppet. För även om jag älskar hösten och dess krispiga luft och färgsprakande symfoni av löv, så kommer det kännas tungt när sommaren är över.
 
Så jag lägger minnena av varma sommarkvällar, bilturer över dimmiga ängar, nakenbad i ensliga sjöar, loppisfynd, glassar, grillad lax, hallon direkt från busken och att upptäcka en ny favoritbadplats i en särskild liten låda i hjärnan, för att plocka fram när det känns tungt. Något att tänka på när det blir tusen minusgrader och det känns som att helvetet har frusit till is typ.
 
 
Nya favoritbadplatsen
Kommentera 4
Några sådär kass "kort i spegeln i farten"-bilder, tyvärr.
 
oversized shirt: HM+ // cardigan: Monki // leggings: KappAhl XLNT //
shoes: New Yorker // bag. The Cambridge Satchel Company 
 
 bracelet: Ur & Penn // rings: two are from Gina Tricot and the other one is my wedding ring!
Kommentera 2
Igår på kvällen var det fortfarande så förbannad varmt att vi åkte och badade vid en riktigt djup källsjö som ligger i byn där min mormor och morfar bor. Det är en sådan där liten badplats som egentligen är privat, men som vi får bada vid. Så därför blev det såklart att man näckade, haha. Finns fasen inget skönare! Efter det tog vi en biltur över slöjtäckta ängar och åkrar. Åh Dalarna på sommaren, MAGISKT OCH TROLLSKT, åh vad jag älskar detta landskap och åh vad jag blir glad att jag flyttat hem när jag får uppleva dessa kvällar.
 
 
 
 
 
 
 *njuter*
Kommentera 4
Visa fler inlägg