Trots att jag följer alldeles för många bloggar redan så känns det som att jag aldrig har något intressant att läsa. Eller något nytt. Men jag tänker att ni som läser min blogg säkert läser andra jättebra bloggar (eftersom ni har den goda smaken att följa mig heheheheh). Och jag tänker att ni säkert kan ge mig tips om bra bloggar!
 
Så go for it i kommentarerna! Tipsa mig om bra bloggar, både på svenska och engelska, om feminism, genus, kroppspolitik, fat acceptance, mode (gärna med FATshion-vinkel), hbtq-frågor, politik i allmänhet, knäppa grejer och vad fan som helst. TIPSA MIG & ge mig något att göra istället för att sitta och hänga på Facebook hela dagen.
 
Inte kan ni väl säga nej till det här näpna lilla ansiktet som ber om bloggtips?!
#1 - - Situationsdiktaren:

Två tips:
http://finsalongen.blogspot.fi/
och
http://linnea.ratata.fi/blogg/

Svar: Tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#2 - - Sandra:

Du läser säkert redan dessa (kanske att jag till och med jag hittade till din blogg genom någon av dem???) men Hanapee, Nina Åkestam, UnderbaraClara och Lady Dahmer läser jag förstås. Sen gillar jag även: http://forossoprofessionella.blogg.se/

Men du kanske kan sammanställa en lista med bra bloggar? Eller om du har gjort det förut får du gärna länka till dem :) Alltid kul att läsa fler bra, vettiga bloggar :)

Svar: Tack! Läser redan Clara och LD, men de andra ska jag kika in. Jaa kan absolut göra en lista med bloggar jag gillar! Det blir skoj! Håll utkik i nästa vecka!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#3 - - T:

Vill tipsa om jordliv.com och hejaabbe! :D

Svar: Tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#4 - - laura:

brukar kolla:

vardagsbrus.com
och
mindajalling.blogspot.se
samt
gallows.blogg.se

ha en bra dag!

Svar: Tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#5 - - Mimmi:

Du ska läsa min blogg, förstås! Den faller under kategorin Knäppa saker, får jag nog påstå. Okej, egentligen bloggar jag sällan och aldrig om något vettigt, men det vore väldigt trevligt om du tittade in ändå ^_^ /Mimmi

Svar: Det ska jag göra!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#6 - - Marie-Louise:

Den här kanske? http://transigt.blogg.se/

Svar: Tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#7 - - Ellen:

Några tips:

http://billerbloggen.com/

http://www.arsinoe.se/

http://zettermark.blogg.se/

http://nojesguiden.se/nannajohansson

Svar: Tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#8 - - Helena :

ett tips :)

http://www.nearsightedowl.com/

Svar: tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#9 - - Emma:

Jag har ju ingen aning om vad du brukar läsa, men jag gillar This is thin privilege på Tumblr, om smalprivilegium och FA, the Pervocracy, om sexualitetspolitik och -normer samt Falskheten och This...is white privilege, om vithetsnormer och rasism.

Svar: Tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#10 - - Sara Brännholm:

givetvis min ;) Sedan tycker jag hanapee.com ibland är rätt bra, jag gillar också pellespersonliga.se och varför inte LinusFremin.wordpress.com och även KlingKlong.se

Svar: Tack!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#11 - - Situationsdiktaren:

Ja, och sen den här:
http://charlottehitochdit.wordpress.com/

#12 - - Rivka:

Min all time favorite är captainawkward.com, den är iofs mer en rådgivningsspalt än en blogg men satan vad übergrym den är. Lite klyschigt kanske men det känns som att jag blivit en mycket bättre människa (framförallt mot mig själv) sen jag började läsa den och plöjde arkivet. :)