Tropes vs Women in Video Games: Damsel in Distress part 2

Uppdatering: NU ÄR VIDEON UPPE IGEN OCH BÖR GÅ ATT SE OVAN!
 
Ni kommer inte kunna se klippet för det verkar bottaget vilket är väääldigt underligt men kanske beror det på att rädda små människor som inte tål att få sin världsbild och kvinnosyn ifrågasatt har spammat "anmäl"-knappen eller något. Annars vet jag inte vad som hänt. Allt material som använts går nog under "Fair Use" och inget av innehållet är så pass grov att det bryter mot YouTubes regler.
 
Man behöver inte hålla med Sarkesian. Men att censurera hennes åsikter genom att få hennes videor borttagna är odemokratiskt och dessutom riktigt jävla fegt. Om man inte håller med Sarkesian är man välkommen att debattera mot hennes teser och argument genom videosvar, så som många meningsmotståndare redan gjort på YouTube.
 
Här kan ni hitta manuset för avsnittet. Håll till godo med det så ska jag försöka hitta en länk som funkar.
 
Uppdatering: Feminist Frequency har tweetat om detta och arbetar på att få upp videon igen! Så håll utkik på Youtubekanelen.

 
 
Uppdatering: NU ÄR VIDEON UPPE IGEN OCH BÖR GÅ ATT SE OVAN!
Fröken Bella

Dessutom verkar det finnas ngn slags bugg på flera av klippen. Efter några minuter tar klippet slut, trots att det är många minuter kvar!

Svar: Men gud så tröttsamt!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

Kybele the Goddess

Yesss äntligen!! :D

Sofia Zettermark

Så himla bra, och skrämmade! Det om de sexualiserade döda kvinnorna... ew :(

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!