Det känns verkligen helt sjukt att 2014 redan är förbi... det har gått så snabbt för mig! Hoppas ni alla har en bra nyårafton och att ni är lagom peppade för nya året! GOTT NYTT ÅR HÖRNI! 2015 WHOOPWHOOP!
 
 
 
Kommentera 1

2014

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Har använt (dock modifierat lite) denna lista under nio år nu, så vi kör igen!
 
Årets musik:
Ett tag i början av året lyssnade jag jättesällan på musik, men jag har tagit ikapp det sen. Det har varit lite spretigt men jag har lyssnat supermycket på Beyoncé och Ariana Grande. Taylor Swifts nya skiva kom ju ut ganska nyligen och den har jag lyssnat hur mycket som helst på, tycker den är så himla bra!

Årets bästa låt:
Jag tror det blir Battle Cry med Angel Haze (och Sia). Den har kommit att bli lite av min "nu jävlar ska jag ta mig genom skiten"-låt på sistonde. Chandelier med Sia är en riktigt riktigt nära tvåa dock.
 

Årets bästa film:
Jag älskade andra Captain America-filmen, tyckte den var den bäst av de senare Marvel-filmerna. Jag tycker om hur Black Widdow skrivs i Cap-filmerna, på många sätt bättre än Avengers-filmen, och jag tycker att Chris Evans och Anthony Mackie är ruggigt snygga.

Årets bästa bok:
Expeditionen - min kärlekshistoria av Bea Uusma gillade jag jättemycket, så mycket att den fick ett eget inlägg.
 
Årets bästa spel:
Well, Dragon Age 3 kom ju äntligen ut och även om jag inte spelat klart det än så är det än så länge himla bra. Fast jag hade nog längtat mer efter Sims 4 som jag ÄLSKAR och har spelat tills fingrarna blöder. För några dagar sedan spelade jag Papers, please för första gången och det gillar jag mycket. Bästa indie-spelet i år!

Årets bästa tv-serie:
Det här är en skitlätt fråga! Parks and recreation alla gånger. Bingade alla säsongerna i år och väntar nu ivrigt på nästa säsong. Mina favoriter är Leslie, Ron och Andy.

Årets snyggaste:
Natalie Dormer, Kat Dennings, Kristen Stewart, Chris Pratt och Tatiana Maslany.
 
 
 
 
 
 
 
 

Årets viktigaste händelse:
Ingen särskild händelse jag kommer att tänka på, snarare än process av att må bättre och må bättre.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
  • Började simma
  • Bakade perfekt kladdkaka
Har du några nyårslöften?
Börja på vattengympa.
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min barndomsvän och släkting Mikaela fick en liten son.

Vilka länder besökte du?
England.

Vad var din största framgång 2014?
Insikter och förståelse.

Bästa köpet?
En ny telefon efter att min gamla blivit marinerad i vatten en hel dag. Försökte låta bli att köpa nytt länge, men när funktion efter funktion dog så fick det bli en iPhone 5c.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resa till London!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Simningen, familj, vänner och kärlek.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
.
Gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?
Fotat.

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Alltså minns inte riktigt men är säker på att familjen var här på besök och att det åts tårta i alla fall.

Hur skulle du beskriva din stil år 2014?
Mycket jeanslegging och kängor när det varit kallt och baddräkt och shorts under sommaren.
Kommentera 0
JAG ÄR MÄTT SOM EN PLÄTT. Varje julbord tänker jag att jag ska äta lagom, sådär att man är nöjd men inte spyfärdig. Men det lyckas jag aldrig mer. Trots att det är typ tre timmar sedan vi åt är jag mätt.
 
Min jul började med fika hos farmor och farfar. Sedan åkte vi hem igen och skypade med Sampos föräldrar och vilade innan vi gick i minusgrader och blåst hem till min familj för att äta tidigare nämnda julbord med mamma, pappa och lillebror. Sen delade vi ut julklappar och sen var det dags för mamma att åka till jobbet, så hon skjutsade hem oss. Jag fick så himla mycket fina julklappar, allt från pengar och prickig pläd till trisslott som jag faktiskt vann pengar på och en cupcake maker! Jag fick fina bakformar, massa fina och bra sminkgrejer och tillbehör till min mobil. Av Sampo fick jag bl a värsta fancy ljuset som luktar mashallows och lägereld och det knastrar när det brinner. Känner mig som en hollywoodfru typ! En annan jättehäftig grej var en present från Sampos bror med sambo, nämligen en tavla på agent Dana Scully från X files, som vi ju döpt vår katt efter.
 
Nä, nu ska jag krypa ned under min prickiga pläd och varva ned. Julen fortsätter ju imorgon också!
 
Skryter med lite julgodis som jag och Sampo gjort!
 
Fancy doftljus!
 
Sampo mäter tavla för inramning!
Kommentera 0
Visa fler inlägg