Kommentera 1
Om M nu är så jävla oroliga för våra barns framtid kanske de ska sluta fucka upp den offentliga sektorn, släppa tankarna på att sänka studiebidraget och föra en vettig jävla skolpolitik istället? Bara ett förslag.
 
Liksom, spel kan innebära kreativitet, möten med nya människor, förbättrad finmotorik och massa andra saker. Det finns spel där man får ta ställning till moraliska dilemman och tvingas fundera över grejer man aldrig skulle ha gjort annars. Det finns strategispel där man tränar att tänka i flera led. Det finns pusselspel där man får träna sitt logiska tänkande. Det finns spel där man bygger askomplicerade grejer som kräver uträkningar och eftertanke. Det finns spel där man tränar sin reaktionsförmåga.
 
Men nä nä, det är ett problem det där. Because of reasons.
Kommentera 3
Den här veckan har varit en himla bra vecka, hittills. Jag har hunnit med mycket och jag har orkat mycket!
 
Måndag och tisdag ägnade jag åt att skriva, ringa samtal och planera för att få allt spikat med självförsvaret (som ni kan läsa mer om här).
 
På onsdag var Sampo ledig så vi åt lunchbuffé på stan, gick till biblioteket och fikade semla. Sen hade jag styrelsemöte och medlemsmöte där allt ba föll på plats ytterligare angående självförsvaret och på torsdag spikades allt perfekt. Det låter som en liten grej, men för någon som har vart utbränd och deprimerad i några år är det en stor bedrift att föra något från idé till verklighet.
 
Och igår var jag och simmade med Sampo, mamma och min lillebror och det var så sjukt skönt att inleda helgen med det. När vi kom hem åt jag och Sampo subwaymackor och tittade på Catching fire som var ASBRA.
 
Idag är det Mello som gäller. Mamma kommer förmodligen över och tittar med oss, eftersom ingen i hennes eget hem är intresserad och Mello är ju något som bäst avnjutes i sällskap, tycker vi i alla fall. Det ska bli mysigt!
 

Kanske inte jätteintressant med en resumé av min vecka, men skitsamma.
 
Lånade en intressant mix av böcker.
Kommentera 2
Visa fler inlägg