Den här veckan har varit en himla bra vecka, hittills. Jag har hunnit med mycket och jag har orkat mycket!
 
Måndag och tisdag ägnade jag åt att skriva, ringa samtal och planera för att få allt spikat med självförsvaret (som ni kan läsa mer om här).
 
På onsdag var Sampo ledig så vi åt lunchbuffé på stan, gick till biblioteket och fikade semla. Sen hade jag styrelsemöte och medlemsmöte där allt ba föll på plats ytterligare angående självförsvaret och på torsdag spikades allt perfekt. Det låter som en liten grej, men för någon som har vart utbränd och deprimerad i några år är det en stor bedrift att föra något från idé till verklighet.
 
Och igår var jag och simmade med Sampo, mamma och min lillebror och det var så sjukt skönt att inleda helgen med det. När vi kom hem åt jag och Sampo subwaymackor och tittade på Catching fire som var ASBRA.
 
Idag är det Mello som gäller. Mamma kommer förmodligen över och tittar med oss, eftersom ingen i hennes eget hem är intresserad och Mello är ju något som bäst avnjutes i sällskap, tycker vi i alla fall. Det ska bli mysigt!
 

Kanske inte jätteintressant med en resumé av min vecka, men skitsamma.
 
Lånade en intressant mix av böcker.
#1 - - lilla S:

Mysig veckoresumé tycker jag! :3

Svar: Vad bra :D
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Jonna:

Jag tycker om att läsa om din vecka :) härligt att bada. Jag älskar att bada och aquanova har ju skitroliga vattenkanor ;)

Svar: Jättehärligt att bada! Vi var inte på Aquanova dock, utan på Tunet!
Hanna Marie Fiddeli