Tullavippan-fynd

Publicerat i: INREDNING
Lördagens fynd blev tre gamla läroböcker som stod i en gratishylla och en väckarklocka för 15 kronor. FYNDFYND! Vi var på Tullavippan som ligger i Gagnefs folkets hus, en jättefin lokal, men loppisen är dyyyr eftersom folk säljer på kommission och får sätta priserna själva... och tenderar att värdera sina grejer lite väl högt. Men 15 kronor för klockan var ett fynd, och är en noga och scannar ordentligt kan en fynda även där!
 
 
 
 
 
 
Kommentera 0
Förra fredagen var jag inbjuden på grillkalas för en lycklig 5-åring, nämligen min yngsta kusin. Han blev världens gladaste när han fick en bil att köra runt runt med på gatan. Ganska snabbt blev kan duktig på styrning och jag byggde en hinderbana åt honom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter grillkalaset åkte jag och mamma på loppis, tittade på ett fint hus som var till salu och åt thaimat vid älven. Timmarna efter öppnade himlen sig och vrääääckte ned regn.
 
 
 
 
 
 
Kommentera 0

Måndagslyx

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Åh vilken trevlig kväll jag har haft. Jonna, som var tärna på mitt bröllop, är i stan och hälsar på. Tillsammans med Maria gick vi ut och åt himla god mat på Liljan, och pratade om vad man kallar snippan, om fåglar, om namn och hur kort hår Jonna egentligen har haft. Så himla mysigt. Tack för en trevlig kväll, tjejer!
 
Efter att ingen kommit ihåg att ta ett kort på förrätten (vilket insta-brott!) så tog vi desto fler bilder.
 
 
 
 
 
 
Kommentera 2
Visa fler inlägg