I onsdags skrev jag en krönika om vikthets och kroppsångest i bröllopstider för FeTT Magazine. Jag utgick mycket från hur jag kände och upplevde inför när jag och S gifte oss för snart två år sedan och det var både ledsamt och skönt att skriva om det. Genom att klicka på bilden nedan kan en läsa krönikan.
Kommentera 0
Med London bokat i slutet av december borde mina tankar vara på "spara spara spara" för att kunna göra det mesta av The Big Smoke:s fantastiska shoppingmöjligheter. Men jag kunde inte låta bli att beställa lite smink från Asos och inte heller från att handla lite på sommar-rean när jag var på Kupolen igår.
 
 
Kunde inte motstå att köpa Hello Darling från Victoria's Secret, även om VS inte är min grej. Den luktar pion och vit nektarin vilket är fantastiska dofter tillsammans. Det blev också två halsband för en tjuga styck från Ur & Penn (Montini) och en guld-eyeliner för en tia från H&M. Läppstiftet från Barry M i Vibrant Pink och bronzern från Rimmel beställde jag från Asos.
 
 
Det är fantastiska nagelstickers-kitet beställde jag också från Asos. "Cat crazy nail stickers" yes please liksom. Har redan varit på och provat en "i ♥ cats" som ni kanske ser.
 
 
Summer Love Palette från Barry M, också via Asos. Så sjukt fin utsida ju, i favoritfärgen mint. Paletter är så himla lyxigt att hålla på med, även om detta är från ett billigare märke liksom. Texten i är i typ brons/roséguld och det är ju också himla snyggt.
 
 
Färgerna är betydligt mer pastelliga än vad de ser ut här ovan och jag är rätt säker på att det här blir min favoritpalett i sommar alltså. Kanske bloggar lite mer om den sen när jag faktiskt provat den också och inte bara går på utseendet hehe.
Kommentera 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stora Hyttnäs ligger bredvid den betydligt mer kända Carl Larsson-gården i Sundborn. Själva husen ser ut som de stått orörda i sekler, trädgården är återskapad och i skogsdungen bakom finns massa pianon som fått stå där i väder och vind. Magiskt och fint!
 
Så glöm inte bort Stora Hyttnäs när ni ändå har vägarna förbi CL-gården! Jag har inte varit in i husen men jag har hört att det är en upplevelse också. Finns ett tjusigt kraftverk i närheten också!
Kommentera 2
Visa fler inlägg