Fet fredagsintervju med Sofie Hagen på FeTT Magazine!

För några veckor sedan fick jag äran att göra en skitrolig mejlintervju med Sofie Hagen, som är en dansk komiker bosatt i UK, som pratar en hel del om att vara tjock i sin standup. Ni måste kolla in artikeln, för hon är superrolig och skön, och på slutet finns ett klipp från en av Sofies standups - jag fick ont i magen av skratt.
 
Klicka på bilden för att komma till intervjun!
 
 
Terese

Älskade verkligen intervjun - så välformulerade frågor och bra och roliga svar. Hoppas du får chansen att se henne nån gång - hon var typ den roligaste ståupparen jag sett på många år!

mamma

Helt underbar person! Jag menar Sofie(fast du är naturligtvis också helt underbar). Kanske du skall försöka ta reda om vi kan se henne i LONDON !!!

Svar: Ja, jag får hålla koll på henne hemsida!
Hanna Marie Fiddeli

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!