Valborg

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Det gick ju bra för mig att blogga mer, hehe. Jag tror jag får ta till extrema åtgärder á ETT INLÄGG VARJE DAG I MAJ-löfte för att komma igång. Med början imorgon alltså, med andra ord.
 
Idag har varit en typisk grå och skittråkig dag. Det är så tråkigt väder, det blåser så att grejer på balkongen ramlade ned och när jag ställde upp dem blåste de ned IGEN. Det enda som har varit lite upplyftande var att Sampo kom på lunch. Idag är det alltså Valborg och vi ska väl väg och titta på lite brasa och fyverkerier. Mysigt, men väder kunde ju bli bättre.
 
Det här blev ju ett dystert inlägg. Jag hoppas ni har en fin valborg i alla fall.
 
 
Kommentera 0
Min andra Glossybox. Jag är supernöjd med produkterna MEN lösögonskuggans lock hade snurrat upp sig så det var glitterpigment i HELA BOXEN. Fick torka av allt, sanera bordet och jag tror fortfarande att jag har glitter lite här och där här hemma. Inte så roligt! Skärpning, Glossybox-packare!
 
 
 
Ser ni allt glitter som åkt ut? Buuu!
 
 
 
Vääääääääldigt pepp på att prova den här magiska ansiktsmasken. Tyvärr ska jag iväg på ansiktsbehandling idag så kanske inte har typ behov av den på några veckor, men då ni!
 
Balsamliknande produkt som en lämnar i håret. Den luktar gott och kändes fin första gången jag hade i den i håret för att prova lite. Tror nog att den kommer passa mitt hår ganska bra, speciellt till sommaren då en behöver återfuktning, reparation och lite kärlek till rufset.
 
Ett läppstift från Lord & Berry i kritformat. Gillar den här, färgen är fab och jag gillar Lord & Berry. Extremt pigmenterad och håller länge (min swatch på handen syns fortfarande, trots make up vipes och handtvätt).
 
Här är skurken som glittrade ned hela lådan! En guldnyans med pärlemorskimmer. Härlig sommarfärg.
 
Swatches på skuggan och läppstiftet!
 
Himla tjusigt lack i nyansen Metal Mania.
 
Inte testat på djur och så lovar de att det inte kommer chippa på tre dagar. Vi får väl se.
 
Kommentera 1
På måndag klippte jag podd hela dagen men sedan tog jag och mamma vara på den ljusa kvällen och körde runt för att titta på några sommarstället vi spanat på. Vi lyckades köra fast på en lerig väg och blev räddade, efter stort drama, av en snäll bonde med traktor. Då var det mörkt och jag frös om fötterna. Man var inte så kaxig liksom.
 
Tisdagen började som vanligt med yogalektion och sedan testade jag lite läpppennor från MUA som jag köpte i London. Det här blev min favorit. Målade naglarna röda också.
 
Sedan åt jag broccoli och tog kort på kissens galna ögon.
 
Sampo var ledig på onsdagen så vi tog en promenad och njöt av solen. Sedan plöjde vi The Killing.
 
Jag och mamma åkte på kundkväll på Coop och provsmakade och fyndade. När jag kom hem fick jag inte vara ifred på toaletten. Som vanligt.
 
På torsdag var jag nöjd med boken jag hittat för 19 kronor och så gjorde vi god pizza.
 
Fredagsbrunch och en ljus selfie.
 
Efter en lördag då vi tittade mer på The Killing och rakade Sampos hår vaknade vi till en härlig söndag som började med hotellfrukost på närmaste hotellet.
 
Perfekt start på en skön söndag. Scully hade också en skön och lat söndag. Sedan drog vi iväg och firade en 14-åring.
 
Och så två outfits från veckan!
Kommentera 0
Visa fler inlägg