Den här fantastiska highlightern från the Balm landade hemma hos mig igår, en alldeles fantastisk julklapp från mina lady bosses på FeTT Magazine. Den är inte bara en highlighter, den är MAGI. Ytterst lite på en borste och så poffpoff på kindbenen och en ser ut som en jäkla supermodell. Life changing!
 
I onsdags var jag och såg den nya Star Wars-filmen och OH MY GOD vad bra den var! Jag hittade inte till Star Wars förrän tidiga tonåren och då genom att se den första av prequelsen (skämmigt, jag vet!) men när jag väl lagt ögonen på originaltrion var jag såld. The Force Awakens har allt jag vill ha i en Star Wars-film and then some. Spännande, snygg och en massa bra karaktärer. Rey är min favorit, dyrkar marken hon går på.
 
Det här doftljuset kostade rimliga 29 kronor på Ica Maxi och luktar jul. Jag har lite gett upp på att köpa dyra doftljus - visst, de kanske luktar mer och längre men det slutar bara med att jag aldrig tänder dem eftersom de var så dyra och då måste en ju vänta på ett speciellt tillfälle. Slöseri med andra ord.
#1 - - Linds:

Är sugen på att testa den men använder så sällan smink.. Kanske värt att börja! :D

Svar: Den är ren magi när det gäller att se fantastisk ut på bild, så jaa kanske värt det!
Hanna Marie Fiddeli