Är du ute i sista minuten? Saknar du ett par klappar att lägga under granen? Frukta ej, för jag tänkte ge några tips på klappar som du kan trolla fram trots att dagarna till julafton är få.
 
 
Till hemmet
 
Det är svårt att köpa inredning och ting att ha i hemmet till någon, men ett spår en alltid kan köra på är sånt folk ofta behöver - ny stekpanna, bakform eller skärbräda. Det är sånt där som många tycker är skittråkigt att köpa men som känns flott att få nytt. Har en mer koll på personens smak kan en fin karaff, roliga glass, kökshanddukar (också rätt trist att köpa själv), en lyxig pläd eller snyggt doftljus vara perfekta saker att lägga under granen. Jag skulle säga att varianter av ovanstående går att hitta på närmaste Ica Maxi eller Coop Forum, helt rimligt att kunna få tag på typ dagen innan julfton alltså! // Mer information om produkterna här.
 
Beauty
Juletid innebär en översvämning av tjusiga presentkit, även det kan finnas på ett Ica Maxi eller Coop med sminkavdelning. Vet du att personen i fråga är en sminknörd så lovar jag dig att en flaska borstrengöringsspray kommer att vara välkommet. Till den som rakar ansiktet kommer kanske ett lyxigt shaving kit göra rakstunden lite trevligare. Är det en klapp till någon som gillar galna läppfärger är NYX Wicked lippies ett hett tips! // Mer information om produkterna här.
 
Läs, se och spela
 
Här är mina bästa tips om du vill ge bort något att läsa, se eller spela. Expeditionen är en riktigt intressant bok som jag skrivit om tidigare och den fina illustrerade utgåvan är en perfekt coffee table book. Perfekt att låta ligga framme är också den OTROLIGT fina illustrerade utgåvan av första Harry Potter-boken, som finns både på engelska och svenska. Det kommer komma ut en ny varje år, så det är en perfekt grej att börja samla åt ett barn. För den som gillar att fota sin mat och lägga ut på instagram (typ alla?) så är boken Sweet food & photography en bra preset. I spelväg rekommenderar jag känlsosamma Journey och The Last of Us - det sistnämnda är en av de mest intensiva spelupplevelser jag haft. Att ge någon en seriebox kanske är lite ute såhär i Netflix-tider men att ge någon hela fantastiska Veronica Mars tycker jag ändå är en bra idé. // Mer information om produkterna här.
 
DIY
Allt du behöver för att göra dessa gorgeous marble effect-muggar är en mugg, nagellack, tandpetare och något att ha vatten i. Kolla in denna tutorial på diycandy.com!
 
Den här DIY har jag bara lyckats hitta instruktioner till på spanska, men bilderna är tydliga så det går nog att lista ut ändå. Kolla in den på Usando Tudo!
 
Något som är väldigt populärt är att göra en liten presektburk efter ett tema, allt från bakning och spa till kit till den nyblivna mamman eller studenten. De här söta burkarna är alla ifrån The Gunny Sack, gå in där för att se vad de innehåller och skriv ut små etiketter!
 
Gör en egen mintfärgad sugar scrub till den som gillar att exfoliera och lyxa lite. Färgen är ju stunning, helt kär i dessa. Kolla in DIY:n på Love Grows Wild.
 
 
#1 - - Amanda:

Fina tips :) har ett par julklappar kvar så ska kolla över om det är något som passar ^^