Välkomna ut på min balkong, hörni! Vi har en riktigt stor balkong, men på ena halvan ligger utemöblerna i dvala under en presenning, så jag har bara julpyntat ena halvan. Det här är ett resultat av fynd och sådant jag redan hade liggandes hemma - det enda jag egentligen köpt till fullpris den här julen är en av de små granarna. 
 
Det rostiga armeringsjärnet hittade jag ståendes utanför porten en dag, så jag norpade åt mig det och bar ut det på balkongen. På sommaren är den fin att låta växter luta sig mot, men såhär på vintern har jag klätt in det i granris och hängt på lite kulor och klockor som jag fick med på köpet när jag köpte IKEA-granen vi har inomhus. Hyacinten kostade 15 kronor på IKEA och är ju inte så levande här ute, men fin ändå. Jag skulle aldrig våga ha en hyacint inomhus, eftersom jag har en liten katt som jag helst inte vill förgifta.
 
Jag älskar min rosa bur som jag hittade på loppis för många år sedan. Det lilla huset kostade 15 kronor på Coop och vågen är även den ett loppisfynd! Jag har faktiskt en nästan likadan, fast mindre, som jag har inomhus. Älskar mintgröna vågar från typ 50-talet alltså.
 
Registreringsskylten har jag fått av min moster, lyktan är loppisfynd och halmbocken köpte jag på en julrea för typ hundra år sedan. Paketet slog jag in enbart för att det skulle ligga här och vara fint.
 
Den större julgranen är typ det bästa fyndet - den kostade FEM KRONOR på IKEA efter förra julen. Även granen som vi har inomhus fyndade jag, den kostade 99 kronor och med den kom två ljusslingor och en hög med rött pynt. Inomhus vill jag inte ha så mycket rött, men här ute gör det sig bra så det kommer till användning. Halmbocken köpte jag på en julbutik för ett bra antal jular sedan... vi får hoppas att ingen vill sätta eld på den.
#1 - - Amanda:

Billig och bra gran :)

#2 - - Jess:

Ah så mysigt och fint! Jag är fortfarande mitt i flyttkaos trots att flytten gick den 9e december, knappt en enda juldekoration hemma :(

Svar: Men flyttkaos är en bra ursäkt i alla fall!
Hanna Marie Fiddeli