I vårt allra första avsnitt presenterar vi oss, snackar begrepp och gnäller på bl a Biggest Loser för att sedan försöka krysta fram lite positivitet och rekommendera bra grejer!
 
 
Kommentera 6
Idag har jag skrivit lite om hur en kan skapa sig en fredad zon på internet, fri från triggande och jobbiga grejer. Swischa dit genom att klicka på bilden nedan!
 
 
 
Kommentera 0
Halloj! Äntligen har veckan lyckats släpa sig fram till den bästa dagen av alla: FREDAG. Min förkärlek för fredagar har säkert sitt ursprung i skolåren när fredagar kom med löfte om sovmornar och fritid men det hänger liksom kvar, det känns som att fredag är en dag full med potential och löften om helgen. Redan på torsdag börjar mitt fredagspepp att bubbla lite, faktiskt.
 
På fredagar gillar jag att pyssla hemma. Jag puffar kuddar, torkar av bord en extra gång, bäddar extra prydligt och ser till att alla ljuskoppar har värmeljus... sådär så att fredagskvällen har alla förutsättningar att bli myyysig. Ikväll blir det tacos så fredagsmätarn slår i taket här hemma.
 
Den här veckan har jag varit på mitt näst sista terapisamtal. Om två veckor är det dags att avsluta terapin som jag gått i i ett och ett halvt år. Lite läskigt men mest härligt. Sen har jag påbörjat en spännande grej tillsammans med min FeTT-redaktör Ann-Charlotte också...
 
 
 
Men nu ska jag faktiskt ta och spela lite Sims 4 nån timme och lyssna på Fredagspodden innan det är dags att börja med lunch. Jag fyndade kallrökt lax igår så nu jävlar blir det pasta för hela slanten. Med typ pepparrot och lite bladspenat kanske? Mmmmm....
Kommentera 1
Visa fler inlägg