7 outfits

Publicerat i: MODE & BEAUTY
 
Kommentera 0

29 juli 2015

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Ge mig priset som sämsta bloggare, för jag förtjänar det. Ska försöka publicera inlägg varje dag i augusti, för det gick ju helt okej för någon månad sedan (innan jag missade några dagar och bestämde mig för att det var kört). Just nu arbetar jag väldigt duktigt med planering och research för en berättelse jag skriver. Jag har redan skrivt 32 000 ord på den (den var mitt NaNoWriMo-projekt förra året) men jag är inte alls nöjd eftersom den är skriven väldigt oplanerat, så innan jag fortsätter på den gör jag grovjobbet som jag borde ha gjort innan jag började skriva den. Har hittat jättemycket bra resurser på en sida som heter She's Novel. Kolla in de här guiderna! Genom sidan har jag äntligen lärt mig använda Scrivener, ett skrivprogram jag köpte rabatterat efter att ha klarat NaNo för nått år sedan!
 
Hörni, nästa avsnitt av Tjockpodden är ute. Vi snackar om att resa som tjock. Spana in inlägget på FeTT så hittar ni länkar och grejer där.
 
Lite bilder! Bingar Star Trek: Voyager på amerikanska Netflix, en hotellfrukost som var god, balkonghäng och månadens Glossybox som är inspirerad av min favoritstad.
 
Kommentera 2
itunes pic

 

I Tjockpoddens sjunde avsnitt pratar vi om att resa som tjock. Häng med oss när vi planerar, packar och ger oss iväg ut i världen! Vi pratar resmål med bra plus size-shopping, vilka nöjesparker som är tjockvänliga och ger lite flyg-tips och packnings-hacks, och Ann-Charlotte berättar om sin jakt på badkläder i Florida.

 

Kommentera 0
Visa fler inlägg