Ellen får nagellacket! Förhoppningsvis gillar du och Fritiof det hehe! Skickar iväg ett mejl till dig.
Kommentera 1
 
I det sjätte avsnittet av Tjockpodden pratar vi personligt om mat; att äta offentligt som tjock, vad en vågar beställa och hur en tänker om. Vi pratar också om ätstörningar och om hur de ofta missas eller uppmuntras hos tjocka. Eftersom vi pratar ganska ingående om ätstörningar vill vi varna de som vet med sig att de kan triggas av sådant.
 
Kommentera 0
 
Det här härliga blå nagellacket i färgen 62. Blue Volubilis från Yves Rocher fick jag i junis Glossybox. Nu föll det ju sig så att jag redan har exakt den här färgen, och det är ju dumt att spara på sig fler. Därför tänkte jag att någon annan kanske är sugen på att få hem det i brevlådan, som en liten sommarpresent för att ni är gulliga och läser min blogg typ.
 
Allt du behöver göra är att:
a) kommentera på det här inlägget och kanske berätta något skoj, typ vad du ska göra i sommar, vad din katt heter eller sånt trevligt.
b) vara skitnoga med att du fyller i din mejl i rutan där det står att du ska göra det, så att jag kan kontakta dig om du vinner.
 
Vinnaren kommer jag att lotta fram, för annars skulle jag få sådan beslutsångest. Vi säger att jag drar vinnaren måndagen den 29 juni klockan 20.00 typ.
 
Såhär ser nagellacket ut på. Lite gel-effekt. Det här är alltså målat med den flaska jag redan hade, den jag lottar ut är helt oöppnad såklart!
Kommentera 4
Visa fler inlägg