Confessional

Publicerat i: FUNDERINGAR
 
 
Jag kikade in på ANNAWII:s blogg, såg det här confessioninlägget och blev sugen på att göra samma sak. Det går helt enkelt ut på att jag erkänner fem saker som jag åtminstone TROR att jag aldrig berättat här på bloggen tidigare. Vi kör igång tycker jag.
 
ETT. Jag läser och älskar Mogis blogg, A fashionista's guide. Det verkar vara en oskriven regel inom bloggvärlden att en ska skratta lite åt Mogi och tycka att hennes blogg bara är produktplacering (åtminstone att dömma av kommentarer på Bloggkommentatorerna) men jag finner den inspirerande och rolig. Jag tycker faktiskt att det märks att hon lägger ned en del arbete på sin blogg och sina inlägg, även om arbetet är typ ett drömliv. Hon reser världen runt och äter på dyra ställen, bor på dyra ställen och köper dyra saker. Det skulle kunna vara ointressant men hon tar fina bilder och skriver inlevelsefullt och lite speciellt.
 
TVÅ. I typ mellanstadiet läste jag en kompis mejl i smyg. Under en ganska lång tid. Fyfan vad jag skäms och ångrar mig.
 
TRE. En gång satt jag uppe en hel natt och pratade om person som jag var skitkär i... med en person som jag, redan då, var ganska säker på var skitkär i mig. Det var ju inte helt schyyst. Fyfan.
 
 
FYRA. Jag brukade åka på ungdomsbiljett långt efter att jag inte längre var ungdom...
 
FEM. Jag var så sjukt ekonomiskt oansvarig efter att jag flyttat hemifrån. Hade inga tankar alls på hur mycket jag spenderade och i slutet av månaden var det alltid hemskt. Men jag fortsatte fika dyrt varje dag, handla kläder och gå ut på studentpub. Tack och lov för snälla föräldrar under den perioden alltså. Jag tror att jag skärpte mig när jag flyttade ihop med Sampo.... jag vill tro i det i alla fall, men jag har fortfarande lätt att spendera för mycket och glömma värdet på pengar.
#1 - - Amanda:

Åkte också på ungdomsbiljett långt efter att jag inte var ungdom, haha

Svar: Fördelar med att se ung ut ;)
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Julia Müller-Sandvik:

Jag spenderar alldeles för mycket, men det är för att shopping och typ... mat... är min största hobby!

Svar: Jag ska börja se det så, att jag bara lägger pengar på mina stora intressen i livet ;)
Hanna Marie Fiddeli