Tjuvstartar advent

 
Jag har ju haft julkänslor ett bra tag men den här veckan har de verkligen exploderat ut i all sin härlighet. Igår vinglade jag på en pall för att sätta upp julgardiner, bytte ut textiler och tavlor, och bäddade om i sängen. Imorgon åker adventsstjärnor upp... och kanske lite mer. Men tomtar och sånt får vänta till Lucia. Motvilligt.
 
Nu är det dags att börja lägga lite enegi på julklappar också. Vanligtvis brukar jag ha planerat allt vid den här tidpunkten, men i år har det inte blivit så. Men jag har i alla fall lite tankar och idéer, så helt oförberedd är jag inte. Åh, jag kommer ihåg när jag var liten och brukade klippa ur allt jag ville ha ur en leksakskatalog och limma fast på papper och vips så hade en gjort en önskelista.
 
 
En enkel trick som snabbt skapar vintrig julstämning är att plocka in lite grankvistar och sätta dem i vaser här och där. Det luktar dessutom himla gott av gran. Gratis doftljus typ, haha.
 
Det är inte bara jag som njuter av nybäddat och mysigt. Scully blir överlycklig över nytt påslakan att håra ned.
 
 
Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!