På måndagens morgon vaknade jag pirrig och förväntansfull. Efter att ha tvingat i mig lite frukost sa vi hejdå till katten och tog tåget till Arlanda, där vi kollade på några avsnitt Pretty Little Liars medan vi väntade på att gaten skulle öppna. Jag köpte Marian Keyes nya bok för att fördriva tiden och fokusera på något annat än fjärilarna i magen.
 
 
Några timmar senare landade vi på Heathrow. Flygresan gick bra och efter att ha hämtat ut vårt bagage hoppade vi in i en taxi som tog oss raka vägen till vårt hotell i Bayswater, alldeles intill Queensway. Vi har bott i området förut och trivs väldigt bra - lite turistigt men mycket resturanger att välja på, nära till många tunnelbanestationer och alldeles intill fina Kensington Gardens. Den här gången valde vi fyrstjärniga Shaftesbury Hyde Park International.
 
 
 
 
 
 
Superbra hotell verkligen! Jättefina och fräscha rum, fantastisk service och trevlig personal. Vi blev uppgraderade helt gratis och snittblommor, praliner och ett hjärta av rosenblad väntade oss - himla mysigt med tanke på att vi denna måndag firade åtta år tillsammans. Det här är det bästa hotell jag bott på i London; läget, de fina och bekväma rummen och servicen var toppen.
 
Istället för att slöa på rummet bytte vi om och gav oss ut i Londonkvällen. Åh, vad jag älskar den staden. Vi tog tuben till Primark vid Marble Arch och shoppade loss. På vägen hem köpte vi med oss mackor och frukt från Sainsbury's, och sedan var det dags att däcka i sängen - helt slut men så nöjda.
 
Tisdagen spenderades med shopping, shopping och shopping. Vi avverkade Debenhamns, Selfridges, New Look, Forever 21, Simply Be, Boots och Primark i en rasande fart. På kvällen gick vi till Kalamaras, en grekisk restaurang i närheten av hotellet där vi ätit under tidigare besök i London. Deras kalamares och tzatziki är to die for.
 
#1 - - Ellen Delin:

Låter helt underbart! Saknar London otroligt mycket, hoppas ni har det bäst! kram

#2 - - Anna:

Härliga bilder :)

#3 - - Amanda:

Önskar så att Primark kunde öppna här i Sverige!

Svar: Jag vet, jag med, men det skulle nog inte kunna vara lika billigt för vi har så mkt högre löner i Sverige (vilket iof är himla bra!).
Hanna Marie Fiddeli

#4 - - Lena:

Kalamaras har jag aldrig varit på men kanske ska testa den nästa gång jag åker till London :D
Kensington Gardens är så mysigt att promenera runt i :D

Svar: Rekommenderar verkligen!
Hanna Marie Fiddeli

#5 - - Marika:

Ååh, London! Jag ska dit med min mamma och syster i maj! :D Vi ska vara där i två dagar och gå på Harry Potter-världen, gå och turista lite allmänt och shoppa. Finns butikerna du listat alla vid Oxford street?

Svar: Ja! Gud vad vad roligt, blir avundsjuk fast jag var där nyss!
Hanna Marie Fiddeli