Då vi var halvt döda efter en lång resdag och en heldag med intensiv shopping tog vi sovmorgon på onsdagen. Eftersom vi kände oss ganska färdiga med att shoppa bestämde vi oss för att köra en dag i turistandes tecken. Vi började med att råka hoppa på District Line istället för Circle Line, och fick hoppa av vid High Street Kensington för att byta till rätt linje. Till slut kom vi alla fall fram till vårt mål: Tower of London.
 
 
 
 
 
 
Tower of London ligger vid Londons nyare finansdistrikt och jag älskar kontrasten av de gamla stenbyggnaderna och de nya blanka glaskolosserna. Vi bestämde oss för att punga ut 25 pund per person och gå in innanför murarna. Tower of London är enormt och det finns så mycket att se - skitspännande och mäktigt. Vi gick runt och åh:ade, golvades av hur sjuka kronjuvelerna var och pratade om hur patriarkatet formar och förvränger historieberättandet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kände oss klara gick vi till Pret A Manger och åt goda mackor och fick skydd från regnet. Vädret var verkligen förvirrat - stundtals sol och varmt för att nästa sekund börja regna och blåsa iskyla. Mätta och belåtna lämnade vi Tower of London och tog tunnelbanan vidare till King's Cross, där vi besökte Harry Potter-butiken vid Platform 9¾ (jag köpte Bertie Bott's och en Gryffindor-rosett!) och chillade i solen vid King's Cross Square.
 
 
 
 
Sedan begav vi oss tillbaka till hotellet, vilade och kikade på lite serier och på kvällen gick vi och åt på Nando's - så himla goda veggoburgare!
#1 - - Jonna:

Alltså tänk att få jobba i Harry Potter-butiken 😮 värsta drömjobbet ju!!!

Svar: Eller hur!
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Lena:

Älskar 9 3/4 affären, sist jag var där hade dem rea farligt nog. Kom hem med alldeles för mycket HP saker :P