2016 London Diary - DAY 4

 
Torsdagen var kall, blåsig och regning, så vi begav oss till British Museum. Där kikade vi på sarkofager och marmorstatyer. Vilket enormt museum alltså, och gratis inträde (fast vissa utställningar ingår inte)!
 
 
 
 
 
Efter att ha sett oss mätta hoppade vi in i en taxi till Covent Garden, där vi åt pizza på Jamie Olivers restaurang Union Jack. Så himla gott, jag höll på att smälla av när jag tog första tuggan. Sedan blev det ett besök på MAC där jag köpte en ögonskuggepalett.
 
 
 
 
Trötta i fötterna tog vi tunnelbanan hem, packade ihop allt vi shoppat för att slippa göra det på kvällen, och sedan gick vi och åt Nando's igen. Sen var det bara att gå och lägga sig, för att morgonen därpå ta en taxi till flygplatsen, shoppa lite taxfree och sedan flyga hem.
 
Amanda

Verkar som en alldeles fantastisk sista heldag i London :) kan verkligen rekommendera naturhistoriska museet nästa gång du åker dit :)

Svar: Åh tack, är redan sugen på det!
Hanna Marie Fiddeli

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!