Medan vädret utanför fönstret verkar ha svårt att bestämma sig mellan regn och solsken sitter jag inne och söker efter inspiration i de djupaste djupen av min hjärna. Det har jag gjort i några timmar nu men jag har ändå inte lyckats hitta på något att skriva om i min FeTT-artikel nästa vecka. Oftast går det lätt, men nu är det trögt alltså. Av okända skäl (läs: gjort annat istället) har jag skjutit upp att börja artikeln hela veckan. Då sitter en där kvart över fyra på en fredag med en hjärna som redan gått på helg och har scrollat genom halva Buzzfeed i jakt på uppslag.
 
Den här veckan har varit skön. Två yogaklasser, thaihämtmat, sett några bra filmer, gått ut och ätit och ett välbehövligt långbad. Efter några månader av segt sinne och halvglatt humör har det vänt! Eller jag tror att det vände redan med London. Innan vi frågade jag mig (och Sampo) "varför ska en åka bort när en har det bra hemma?" (egentligen ett uttryck för att jag blir så himla nervös för att åka bort!) och det är ju just för att det alltid ger mig ny energi och färska intryck. Kom ihåg det nästa gång du är nervös och vill stanna hemma, Hanna!
 
Nu kanske ni vill kommentera och säga att det här inlägget bara verkar ha varit ett sätt för mig att ytterligare skjuta upp att skriva den där jäkla artikeln och då säger jag grattis, NI HAR HELT RÄTT. Ska återgå till kampen nu, fin helg på er!