Nu har jag varit hemma från London i ett par dagar och längtar redan tillbaka! Det är något med den stan alltså som har mitt hjärta i ett fast grepp. Jag trivs bara så bra där helt enkelt. I fredags tog jag och Sampo en tur till Covent Garden Market och Neal's Yard för att titta på julpynt och insupa stämning.
 
Covent Garden Market byggdes i mitten av 1800-talet och inhyser idag lyxiga affärer och mysiga matställen. På gatorna runt torget hittar du roliga butiker som Kikki K, Kate Spade, MAC och Urban Decay (det kan vara så att jag kikade in på de två sistnämnda). Covent Garden Market är alltid så himla fint och rejält julpyntat och även om det är packat med folk känns det inte superturistigt utan bara mysigt!
 
 
Neal´s Yard ligger bara några gator bort och är en liten gränd med färgglada hus. Supermysigt och bohemisk känsla, och vi var där på eftermiddagen när ljusslingorna lyste upp i mörkret. Vi hittade en litet pop up-ställe där vi smakade mince pie (sött men gott). Lite te gjorde att det inte alls var särskilt kyligt att sitta ute och smaska.
 
 
Spara
Spara
Spara