ÄNTLIGEN DECEMBER!
Alltså gud vad jag har väntat på att det ska bli julens månad. Jag satt med fingret redo att dra igång julspellistan på Spotify och få fjutta eld på ljusen med juldoft. Den här veckan har jag ägnat åt att plugga (litteraturdiskussioner, så upphetsande!), lite arrande och en hel hög med julmys. Igår gick jag och Sampo till Kupolen för att handla lite julklappar, tanken var väl att vi skulle hinna före julkaoset men vi var verkligen inte ensamma om tanken för gud vad mycket folk det var out and about! Sedan hamnade vi oplanerat på Pizza Hut där vi käkade pizza och debatterade varför de har en HATT som sin logga när de heter HUT. Orimligt! När vi kom hem lyssnade vi på julmusik och slog in klappar - SÅ MYSIGT!
 
Julstämning på Kupolen och en bild från inslagningskvällen som är stylad för Instagram och inte återspeglar KAOSET som uppstod på vardagsrumsgolvet.
 
Den här veckan har jag försökt att förstå mig på det där med ISO & bländare och jag testade olika grejer med hjälp av min frukostkvarg.
 
Jag har kollat på två av fyra avsnitt av Netflix nya Gilmore Girls-säsong A Year in the Life och medan jag självklart tycker den är mysig så är jag så supertrött på Rory! Så gnällig över sitt privvade himla liv. "Ååh jag är så fattig att jag inte har råd att köpa trosor medan hon flyger till London fem gånger per avsnitt och har fancy kläder. Ååh min framtid det är så jobbigt att jobben inte bara trillat ned i min famn fast de ju gör det men inte de jobb jag vill haaa". Aggh! Var hon alltid så jobbig?
Jag kommer nog flytta bloggen till webbhotell med en egen wordpressinstallation till årsskiftet. Japp, ni läste rätt, efter tio år på blogg.se står jag inte ut med dryg reklam längre. Tack Lego för förslaget!
Fattar inte att jag är i London om två veckor! Aaah!
#1 - - JUNITJEJ:

Så kul att du ska vara i London i två veckor!

Så fina bilder!

#2 - - Caroline:

Hör av dig om du behöver hjälp!

Svar: Tack!
Hanna Marie Fiddeli