Varför väljer jag alltid att göra sånt här i kallaste månaderna? För nästan exakt ett år sedan fotade jag en lookbook för Pink Clove och höll på att frysa ihjäl på kuppen. Den här gången var det dags att ta en ny bild till FeTT Magazine, och då passade jag även på att ta en ny bild till Om mig-fliken på bloggen. Jag blev riktigt nöjd till slut, även om jag självklart inte kunde hålla mig seriös och o-posig.
 
Här är två bilder som precis få se sig slagna av bilden ovan. Ser ni hur det blåser? Det var så att jag tappade känseln i armarna efter ett tag när jag tog bilden till FeTT, eftersom jag hade en kortärmad jumper då... Men värt det, när en ser sådär fräscht vinden-i-håret-hurtig ut... #prettyhurts
Hoppas ni har en fin, och varm, lördag!
 
 
Kommentera 2
För mig har februari känts något trevligare än januari; mindre snö, mer sol och min Londonresa kommer allt närmare. Däremot har mina händers torrhet slagit nya rekord och det har resulterat i att två av mina tre favorit denna månad är produkter för just händerna, nämligen Miracle Scrub och Miracle Balm från RITUALS. Den tredje produkten är Smoke Balm från theBalm, och nu tänkte jag berätta om denna trio och varför jag gillar dem så mycket.
 
Den här silvriga tuben innehåller Miracle Scrub från RITUALS, en handscrub med ginseng och ginkgo bilboa. Enligt produkten själv är den "ultra softening" och jag kan inte göra annat än att hålla med - redan efter en använding märks en stor skillnad på händernas lenhet. Jag har problem med eksem på händerna som lämnar efter sig små bitar av torr och hård hud och den här biter ordentligt bra på dessa, utan att göra ont, skada huden eller torka ut huden ytterligare. Som om inte effekten vore nog så doftar den underbart, lite sött och blommigt men fruktigt på samma gång! När jag köpte den sa tjejen i kassan att en kan använda den dagligen, eftersom den är så återfuktande, men jag håller mig till några gånger i veckan. 125 kronor får en ge för den här tuben, men den är väldig dryg och räcker ett bra tag.
 
När jag använt mirakelscruben följer jag alltid upp med den rosa ur samma serie: Miracle Balm från RITUALS. Den innehåller white lotus och ginkgo biloba och luktar så gott att jag kan sniffa på den i timmar - den påminner helt klart om doftpinnarna Lotus Secret från RITUALS, kanske inte så konstigt då även de innehåller white lotus. Miracle Balm beskrivs som "rich" och "nourishing" och är RITUALS fetaste handkräm, vilket passar perfekt till mina torra vinterhänder. Men fast den är så fet känns den inte för kladdig. Andra väldigt feta handkräm kan göra så att jag känner att jag måste sitta still med händerna i någon timme så att det får gå in, men det upplever jag inte med Miracle Balm. 110 kronor kostar denna rosa skönhet, och även den är väldigt dryg.
 
Favoritsminkmärket theBalm var representerade bland förra månadens favoriter också. Det är omöjligt för mig att inte älska deras produkter med sin retroglammiga stil. Den här månaden beställde jag hem deras lilla ögonskuggepalett Smoke Balm (nr. 1). I den får en tre väldigt pigmenterade skuggor som ska passa bra till en smokey eye look, även om jag använder dem till annat då jag inte kör på smokey eyes så ofta till vardags liksom. Den jag använder mest är Flame, en guldskimrande nyans som jag fick tipset att använda som highlighter också, vilket funkar mycket fint, som en mindre glittrig Mary-Loumanizer. Spark är en kall brun nyans och Blaze är en skimrig svart skugga, och den sistnämnda tror jag skulle vara fin som eyeliner också! Priset ligger runt 200 kronor, och här har ni några swatches på paletten.
 
Kommentera 3
Herregud hörni, vad mycket bra filmer det kommer i år! Okej, det känns som att jag säger så i början på varje år, men den här menar jag det verkligen. Allt från en hel hög med superhjältefilmer till en ny Harry Potter-film och ännu ett tillägg till Star Wars-universumet. För en nörd som mig är det ett gyllene år av film. Här är åtta filmer som jag längtar efter!
 
Deadpool - 12 februari
Deadpool har ju redan kommit ut, men eftersom jag inte sett den än så får den vara med på listan. Det här är verkligen en film som har fattat vikten av bra marknadsföring - roliga trailers och ännu roligare kampanjer har gjort mig supersugen på att se en film som jag från början kände ganska "meh" om. Det här är berättelsen om Wade som tror att han ska få sin dödliga cancer botad, men blir deformerad och får superkrafter. Action plus humor och en hel del meta och breaking the 4th wall.
 
 
Batman vs Superman: Dawn of Justice - 23 mars
Batman bestämmer sig för att Superman är en fara för mänskligheten. Lex Luthor håller på med onda saker i bakgrunden. Action händer. Helt ärligt bryr jag mig cirka 0,000000 procent om Batman och Supermans bråk. Det som gör mig så OÄNDLIGT PEPPAD på den här filmen är WONDER WOMAN. Herregud, ögonblicket i trailern när hon dyker upp och är fullkomligt badass och fantastiskt ger mig gåshud varje gång jag ser den. Kommer betala pengar enbart för att få se den scenen på bio. För några veckor sedan dök det dessutom upp nyheter om att det kommer en Wonder Woman-film!
 
 
Captain America: Civil War - 27 april
Ännu en film om män som bråkar... zzznark. Men eftersom jag älskar Captain America och hur Chris Evans ser ut i lite för tighta t-shirts kommer jag att gå och se den här. Jag tror att den kommer vara bra, trots mansbråk, för de två tidigare Captain America-filmerna är mina favoriter bland Marvel-filmerna. Det som utlöser konflikten mellan Cap och Iron Man är regeringens vilja att utöva mer kontroll och uppsikt över dessa superhjätar, något Iron Man stödjer men Captain America inte gör. Släng sedan in en intrig med Steves gamle kompis Bucky, som troddes vara död men egentligen blivit hjärntvättad av den onda organisationen Hydra så har du ploten för den tredje Captain America-filmen.
 
 
The Boss - 10 juni
I rollerna ser vi bland annat två av mina absoluta favoriter, nämligen Melissa McCarthy och Kristen Bell, två skådespelorskor med fantastisk komisk timing. Melissa McCarthy spelar en framgångsrik chef som hamnar i fängelse efter lite ekonomisk brottslighet, och har förlorat allt när hon väl kommer ut. Hon får bo hos Kristen Bells karaktär, som brukade jobba för McCarthy. Kristen Bells dotter ger henne idéen att skapa ett brownieförsäljningsimperium, tydligt inspirerat av girl scout cookies som är en grej i USA. Roligheter följer.
 
 
Ghostbusters - 22 juli
Vem är inte aspepp på denna remake/reboot av Ghostbusters-filmerna, med kvinnliga huvudroller och assnygga Chris Hemsworth i birollen som sekreterade? Enough said liksom.
 
 
Suicide Squad - 3 augusti
Ännu en film som följer trenden av att göra film av serietidningar. Premissen för serien, och filmen, är att ett gäng superskurkar skickas på ett uppdrag som är så omöjligt att det ses som ett självmordsuppdrag. Eftersom gänget är just skurkar så gör det ju inget om de inte återvänder, resonerar deras uppdragsgivare. Suicide Squad tillhör DC Comics-universumet och vi får se klassiska skurkar som Deadshot, Katana, Harley Quinn och Enchantress. Det som jag tror gör den här filmen himla intressant är dynamiken karaktärerna mellan... och jag tänker bara ignorera det en har sett av Jared Letos totalt utspårade tolkning av The Joker. If it ain't Mark Hamill eller Heath Ledger, I ain´t interested.
 
 
Fantastic beasts and where to find them - 18 november
Det är kanske ingen hemlighet att jag är en enorm Harry Potter-nörd. Läst böckerna, skrivit fanfiction, arrangerat konvent och wizard rock-spelningar...... ja, jag är as nördig as you get. Ändå kan jag inte bli så pepp på den här filmen som jag borde bli. Eddie Redmayne är castad i rollen som Newt Scamander och i mina ögon är det sämsta grejen sedan de valde GARY OLDMAN SOM SIRIUS BLACK typ. I alla fall, den här filmen utspelar sig i New York på 20-talet och följer Newt Scamanders jakt på farliga djur. Alla de stora rollerna är vita. Zzzznark och wtf på samma gång. Harry Potter-filmerna har ofta fått kritik för dess väldigt vita casting, och jag hade hoppats på att de skulle bryta traditionen med den här filmen. 20-talets New York är absolut inte en tid och plats som var så kritvit som castingen ändå antyder. Suck.
 
 
Rouge One - 16 december
"EN TILL NY STAR WARS FILM! AAAH!". Där fick ni en inblick i min tankegång när jag insåg att den här filmen skulle bli verklighet. Jag älskade The Force Awakens och är väldigt exhalterad över den nya generationen av Star Wars-filmer, eftersom de verkar betydligt mer inkluderande vad gäller till exempel kvinnliga karaktärer och karaktärer som inte är vita. Den här filmen kommer handla om ett gäng rebeller som ska sno ritningar till the Death Star. Count me in! 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg